Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

chat sitelerine duyurulur

B

BenimBlog.com

Misafir
Simdiye kadar Keriz.com chat kanalini kiralamak isteyenlerden cok teklif geldi ve hic kabul etmedik, su anda kullanmakta oldugumuz chat serveri #keriz kanalini kendi istedikleri yere yonlendirdikleri icin yeni bir server aramaktayiz.

Keriz.com chat kanalini kiralamak isteyenler teklif verebilir.
sartlarimiz:
- hicbir site veya urun icin reklam yapilmayacak kanallarda.
- Guvenilir bir server olacak
- operlere gerekli yetki verilecek

ilgilenen arkadaslar mesaj atabilir.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
yani birisi sizin kullanıcılarınızla ilgilenecek, birde üzerine para verecek :)

eğer şartlardaki reklam yapmama ve operlere yetki verme kuralları kalkarsa pm ile ulaşınız, eğer bu şekilde istersenizde üzerine para verip birini tutmanız gerekir.

B

BenimBlog.com

Misafir

eğer şartlardaki reklam yapmama ve operlere yetki verme kuralları kalkarsa pm ile ulaşınız, eğer bu şekilde istersenizde üzerine para verip birini tutmanız gerekir.

Bilmem, simdiye kadar cok teklif aldik ozamanlar ihtiyac yoktu simdi biz soruncami tuhaf oldu sayin Kafkasyali kardesim

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Sen hem reklam etcen sitesindeki kullanıcıya ve oper yetki yazmıycaksın pardonda irc felan işletiyormusunuz? Şaşırdım size ben belki parayla olması dogru degil fakat aşırı teklif var irc lerden para teklif karşılıgı sohbet kısmı kiraya gidiyor userli siteler için gecerli

not: Benimblog.com burda üye olmuyan bir server için pm attım size cevap vermemişsiniz halan

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bilmem, simdiye kadar cok teklif aldik ozamanlar ihtiyac yoktu simdi biz soruncami tuhaf oldu sayin Kafkasyali kardesim

teklif aldığınız doğrudur fakat, bu şartlarla kiralamak enayiliktir bunu belirtiyorum. :) şartlarınız değişirse pm atınız.

Sen hem reklam etcen sitesindeki kullanıcıya ve oper yetki yazmıycaksın pardonda irc felan işletiyormusunuz? Şaşırdım size ben belki parayla olması dogru degil fakat aşırı teklif var irc lerden para teklif karşılıgı sohbet kısmı kiraya gidiyor userli siteler için gecerli

not: Benimblog.com burda üye olmuyan bir server için pm attım size cevap vermemişsiniz halan

1999'dan beri ircdeyim. ve 2 tane büyük global server yönettim. bu sebeple, irc dünyasını gayet iyi bilerek yorum yapıyorum.

son olarak, daha fazla konuyu saptırmak istemem, hayırlı satışlar diyeyim.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Parasız şekilde düşünürseniz, bende iletişime geçmek isterim.

( bu arada parayla satması arkadaşın çokda normaldir.Sonuçta arz-talep meselesi. )