aslında fenerbahcenin kazanmasini istiyorum ama bu fenerbahceliler kafamin etini yediler Çeyrek final diye yari final i düşünmek istemiyorum
ayri Gercek tesadüf fenerbahcenin buralara kadar gelmesidir Chelsea Top oynatmadi ama şans golleriyle malup oLdular Sevilla dünyalari kaçirdi ama kazamadi CsK yine ayni. Yani allaha buralara kadar geldiğiniz için şükür edin.
not: Gercekler acıdır
aslında fenerbahcenin kazanmasini istiyorum ama bu fenerbahceliler kafamin etini yediler Çeyrek final diye yari final i düşünmek istemiyorum
ayri Gercek tesadüf fenerbahcenin buralara kadar gelmesidir Chelsea Top oynatmadi ama şans golleriyle malup oLdular Sevilla dünyalari kaçirdi ama kazamadi CsK yine ayni. Yani allaha buralara kadar geldiğiniz için şükür edin.
not: Gercekler acıdır
Gecen haftadan beri icimde 3:0 chelsea alir diyorum ve diyordumki fener biyerde fire vercek fena carpilcak cunku cok sansla ve bir ruzgarla geliyor ya finale yada biyerde kopacak. Cunku gecmise bakarsak turkiye bir esti dunya ucuncusu oldu, gs esti uefa kupasi aldi porto esti sampiyonlar ligi kazandi. Ben herzaman supriz yapan takimlara böyle bakarim. Hele dunde ahmet cakar da benim gibi net 3:0 deyince yemin ederim icime bisey dogdu demeki dogru dusunmusun eger böyle sonuc cikarsa demeki insanin 6. his dogrumus ayrica 20 euro direkt 3:0 yatirdim ya tutarsa dedim ve insallah tutar besiktaslilar ve galatasaraylilar cok sevinirler
Chelsea'nin topla oynama oranı düşüktü FB'den. Top oynatmadı yorumu için, %75'e, %25 gibi bir oran olması lazımdır ki; o maçta öyle birşey söz konusu değildi..
Maça birkaç saat kaldı. Bir beşiktaşlı olarak FB'nin kazanması için çok dua ettim kazanmasını çok istiyorum. Maçıda soluksuz izleyeceğim zaten. FB artık Türkiye Ligindeki takımlarla aynı seviye de olmayan bir takım. Çok geliştiler, kaliteli oyuncuları var. Umarım yolları ve bahtları hep açık olur..
Maça birkaç saat kaldı. Bir beşiktaşlı olarak FB'nin kazanması için çok dua ettim kazanmasını çok istiyorum. Maçıda soluksuz izleyeceğim zaten. FB artık Türkiye Ligindeki takımlarla aynı seviye de olmayan bir takım. Çok geliştiler, kaliteli oyuncuları var. Umarım yolları ve bahtları hep açık olur..
İşte benim ülkemin insanı böyle olmalı.. Ben galatasaray o kupayı kazandığında '' gururla '' üstüme formasını giydim ve bir galatasaraylı gibi sevindim.Ligdeki rekabetimiz apayırdır ama avrupada, ülkemizi tanıtan arenadaki her takımı desteklemek bence şarttır.Bu olumlu düşüncen için gerçektende seni canı gönülden tebrik ederim.
iki dakika geç açtım maçı. mutfakta meyve yiyordum, bir baktım yuhh dedimçok erken oldu!!!