Çıkma Teklifi Etme Yöntemleri

MaykCan

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
108
Reaction score
17
Eveeeet 14 Şubat’ında yaklaşmasıyla birlikte bu tür durumların artacağından dolayı böle bi yazı yazmak içimden geldi :D Çoğu kişi ” nası çıkma teklifi etsem ” diye bi arayış içerisinde.Belki bu yazımdan çoğu kişi yararlanır.Çok uzatmadan geçelim teklif örneklerine.

1. Örneğin kız okula gidiyor ve sabahçı.Sabah evinin önüne gidin ve kızın çıkmasını bekleyin.Kızın arkasından takip edin sessiz bi şekilde. Tabi yakalanırsanız herşey batar o yüzden belirli bi mesefaden olucak bu.Sonra 5 dk sonra usulca korkutmadan yanına yaklaşın.Yanınıza bi tane gül almayı unutmayın birde çünkü yanına yaklaşırken gülü uzatıcaksınız.Neyse yanına yaklaştınız ama yaklaşırken çok uzun beklemeyin belli edersiniz kendinizi ve arkasını döner, o yüzden yanına yaklaşır yaklaşmaz sağ elinizle gülü önüne uzatın.Kız doğal olarak bi şaşkınlık ve heyecanlanmayla size dönücek. Ve o anda teklifinizi ediceksiniz. En zor kısım burası ama artık heycanınızı yenceksiniz başka yolu yok :)
2. Eveet ikinci bir yöntem ise kız ile diyaloğa girin.Örnek bir diyalog şudur : Siz : Nasılsın Ayşe ? Ayşe : İyidir Burak senden naber ? Siz : Hiç yalan sölemicem aşırı derecede üzgünüm. Ayşe : İçimde adını koyamadığım bir bunaltı var. Ayşe : Nasıl bir bunaltı o ? Siz : Yeteer, seni seviyorum ! Bu esnada kız büyük ihtimalle susucak.Tabi zaten siz teklif ediyosanız kızında size karşı bişi hissettiğini düşündüğünüzdendir o yüzden o sıra kız içinden aynen şunları der ” ohh be sonunda açıldı, bende bekliyorum kaç gündür ” . Sonra yaklaşık en fazla 3 dk sonra cevap atar. Ayşe : Bendeee bendeeee. Oh be. Hadi iş bitmiştir.
3. Üçüncü yöntemimizi anlatıyorum.Kızla yolda yürüyün ve aynen şunları söyleyin.Nası yürücem derseniz örneğin okul çıkışı,dersane çıkışı felan.Neyse yürüyosunuz ve kız susunca kısık bir sesle seni seviyorum deyin.Ama onun duyamayacağı şekilde.Sonra kız ” ne dedin ? ” dicek.Sizde ” yok bişi ” diceksiniz.Ama bunu derken çok itici olmayın çünkü kız ısrar etmeyebilir o yüzden çok masum bi şekilde ” yok bişi ” diyin.Ardından kız ısrar edicek ” nolur söyle ne dediin ” dicek.Sizde ” önemli değil boşver ” felan diyin.Kız yine ısrar edicek ” söylemessen küserim ama yaaa ” falan.Sizde ” Seni seviyorum tamam mı ? seviyorum. Bu kadar işte ” diyin. Ve biraz hızlanın kızın önünden yürüyün bu sırada heycanınızı atarsınız. Kızda zaten size karşı bişiy hissediyosa arkanızdan koşar ve sizi durdurur ” bende seni seviyorum ” felan der.Gelmiyosa kabul etmiyo demektir.
4. Dördüncü yöntemimiz ve çok güzel bi yöntemi anlatıyorum.Bu süpriz yumurtalar varya.Hane çikolatanın içinde sarı kutu felan var.Hahh işte ondan 1 tane alıyosunuz.Yada 2 – 3 tane alın da denemelerde başarılı olamazsanız diğerini kullanırsınız.Neyse süpriz yumurtamızı aldık.Şimdi paketini yırtıyoruz.Çikolataya zarar vermeden 2 ye ayırıyoruz.İçinden yumurta çıkıyor.Bu yumurtayı açıyoruz içindeki boşaltıyoruz.Ve kırmızı gül yapraklarını içine dolduruyoruz.Ardından ufak bir kağıda yazıyoruz teklifimizi.Yazı size kalmış.İçinizden gelen duyguları yazın.Ardından kağıdı güllerin arasına yerleştiriyoruz ve kapatıyoruz yumurtayı.Sonra çikolatayı birleştiriyoruz tabi yapışık durmucak ama üstüne ambalajını sarınca duracaktır.Üstüne ambalajını sarıyoruz. İşte hazıır.Bunu teklif ediceğiniz kıza götürüyosunuz vee ” bak sana ne aldımm ” diyerekten veriyosunuz. Kız zaten bayılır böle çikolataya felan hemen sevinip alıcak.Sonra siz deyin ” benim ufak bi işim var gelirim yine ” diyosunuz.Ama gelmiyosunuz tabi :D Eve gidiyosunuz.Sonra kız kabul ederse sizi arar, mesaj atar, yada gördüğü yerde boynunuza atlar.
5. Şimdi kıza muhabbete giriyosunuz ve muhabbetin konusu aşk acınız olucak.Diceksiniz ” Ayşe ben nerde hata yapıyorum, sadece seviyorum.Ama o beni sevmiyo ” Ayşe cevap felan vericek.Siz okadar kendinizi acındırınki kız size masum biri gözüyle baksın.Hergün hergün bu muhabbeti açın ve 3 – 4 gün sonrasında kıza açılın. Örneğin ” Ayşe en kötü günümde yanımda oldun, senin yaptığını bana kimse yapmadı.Sanırım sana aşık oldum. ” gibisinden bişiler diyebilirsiniz.
6. Diyelimki hava karlı.Yani her taraf kar bembeyaz falan.Kızın evinin önüne gidin, arkadaşlarınızla gidin. Kardan adam yapmaya başlayın.Kardan adamı yapın bi çubuk bulun ve bir kağıt alın.Kağıda ” Ayşe benimle çıkarmısın ” gibisinden yazı yazın ve çubuğa monte edin.Sonra çubuğu kardan adamın eline koyun ve kıza mesaj atın camdan baksana deyin.O Sıra arkadaşlarınızı yanınızdan gönderin ve kardan adamın yanında durun.Kız camdan baksın ve güzel bi tebessüm oluştursun.Ve size mesaj atsın ” eveeeet ” diye.Ve mutlu olun.,
7. Kızı sinemaya götürün.Tabi film romantik bi film olsun.Filmin ortalarında kıza sessizce kulağına ” benimle çıkarmısın ? ” diyerekten fısıldayın. Kız kabul etmezse filmden çıkar.Kabul ediyosa oda sizin kulağınıza ” evet :) ” diye fısıldar.

Nasıl edilmeli sorusunun yanı sıra teklif ederken ne demeliyim sorusuna yanıt da şunlar.

1. Ben senin yüzüne değil, ben senin o güzel saf kalbine aşık oldum.Benimle çıkar mısın ?
2. Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum çünkü Seni Seviyorum.Benimle çıkarmısın sevgilim ?
3. Benimle yaşlanır mısın ?
4. Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum çünkü seni seviyorum. Ömrümün sonuna kadar benimle olur musun ?
5. Her sabah doğan ve her akşam batan güneşi, gece çıkan ayı, gündüz ve gece yağan yağmuru ve de hayatın tüm güzelliklerini benimle bir ömür boyu paylaşır mısın bitanem ?

Bi teşekkür için www.maykcan.com/orjinal-cikma-teklifleri/ Yorum bırakmanız beni çok mutlu eder.
 
  • Like
Reactions: Eif

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Katılım
3 Haziran 2010
Mesajlar
1,490
Reaction score
49
Hahaha eyvallah ama çıkma teklifi liseli aşklarda olur benim bildiğim.
Direkt kadınımsın dersin olur biter çıkma teklifi ne ya :D
 

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Mayıs 2007
Mesajlar
6,382
Reaction score
86
teklif etme yöntemlerini boşverin tek şey bilirim :d

kız milleti derttir..
seviyorum lan cıkalım dediğimi bilirim :D
 

Angelo

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Reaction score
111
Konum
AZ
Benimle çıkar mısın nasıl bir soru ya. :)
Bir yere davet edersin, gelirse zaten %50. Sonrasında bırakırken öpersin, diğer %50 yi de tahsil edersin.
 

Ö-E Tasarım

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Şubat 2011
Mesajlar
73
Reaction score
2
Ergenlik çağımızda hemen hemen yaptığımız taktiklerin yumurta olayı harç hepsi var :)

Bir şey soracağım arkadaşlar. Böyle kendi emeğimi katarak sevdiğim bir hediye vermek istiyorum. İlginç güzel bir şey olmasını istiyorum.

Yorumlarınız vr mıdır bu konuda
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
Benim çevremde bir sorun vardı demekki:D Bunların çoğu tokat veya , kusmayla sonuçlanır heralde :D Hele o çiçek bizim lisede yılın komedi mazemesi olmanıza yeterdi:D

Angelonnun dediği gibi bir yere davet etmek en iyisidir , arkadası gelir.Tabi iş hayatı sosyal çevreyi öldürdüğünden geçmişte kaldı bunlar :D
 

MaykCan

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
108
Reaction score
17
:)) Tokatı yiyorsan bi sorun varmış ozaman birader zaten bunları yapıyosan güvenerek yaparsın.Yani karşıdanda o güveni alıp yaparsın sen hiç bişi yokken bunu yapıyosan bırakta ye tokadı :D
 

irtem

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Temmuz 2008
Mesajlar
103
Reaction score
3
Ergenlik çağımızda hemen hemen yaptığımız taktiklerin yumurta olayı harç hepsi var :)

Bir şey soracağım arkadaşlar. Böyle kendi emeğimi katarak sevdiğim bir hediye vermek istiyorum. İlginç güzel bir şey olmasını istiyorum.

Yorumlarınız vr mıdır bu konuda

Erkek milletinin sevgililer günü yaklaşınca tek düşündüğü şey :D ama hiçbir zaman net bişey çıkmaz ortaya.

Kelin ilacı olsa hesabı.
 

picmix

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
0
Reaction score
0
benimle çıkarmısın sorusuna oldum olası karşıyımdır, nasıl bir sorudur o :D
 
E

Erturk

Misafir
"Benimle çıkar mısın?" sorusuna "Nereye?" diye cevap veren kişiler biliyorum :)
 

Reborn

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2010
Mesajlar
220
Reaction score
0
2. Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum çünkü Seni Seviyorum.Benimle çıkarmısın sevgilim ?

Çıkmadan sevgili olmuşuz hayırdır ? :D

Güzel konu teşeküler .d
 

Eif

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2005
Mesajlar
7,944
Reaction score
248
Ayşe : Nasıl bir bunaltı o ? Siz : Yeteer, seni seviyorum !

Hayır. Yapmayın böyle şeyler :)
 

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2006
Mesajlar
1,414
Reaction score
15
Konum
İstanbul
Seni görünce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum çünkü Seni Seviyorum.Benimle çıkarmısın sevgilim ?

Şu sorudaki ruh hâlini birisi bana yorumlayabilir mi?
Sanırım ergen genç(aşk tanrısının yeminli kulu), işin olacağına o kadar inanmış ki daha kız çıkma teklifi(!)ni yanıtlamadan sevgilim diye hitap ediyor. :alkış:
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst