İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çılgın fikirler

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hadi bakalım arkadaşlar fikir üretelim, kazanç sağlayabilecek fikirler olsun daha önce yapılmamış, kurnazca fikirler olabilir.

Örneğin benim son günlerde düşündüğüm bir fikir var tutacağını düşünüyorum.

Kola makinalarını bilirsiniz, aynı mantık ile işleyen bir klavye ve bir mause yardımı ile insanların maillerine bakmasına yarayacak bir makina düşünüyorum. Ergonomi konusunda üstünde çalışılabilir, fakat büyük alışveriş merkezlerinde, şehir meydanlarında, kalabalık ortamlarda, üniversitelerde tutacağına ve kazanç sağlayacağına inandığım bir fikir.

bakalım ne kadar çılgın fikirlerimiz var :p

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hocam internet o kadar yayıldıki düşündüğünüz olayı herşeyden yapabilir insanlar. tel vs. :)

benim fikrim çeşmelerden kola akıtmak :p sağ çeşme siyah kola,sol çeşme sarı kola :D

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Böyle bir şey var diye duydum, ancak görmek hiç nasip olmadı.
ATM gibi klübeler olacak sokaklarda, bilgi ekranından telefonunun markasını seçeceksin ve o telefona uygun voltaj/amperde çıkış ayarlanacak güç kaynağından.
Sonra kabloyu takacaksın telefonuna ve 1 dakikada şarj olacak telefon.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Nefusa oda iyi fikir ama çok para kazanmamız lazım :p
Forza FB o kadar çok insan varki buna ihtiyaç duyan :) gerçekten ihtiyacı olan kişileri söylüyorum süs olsun, hava olsun diye pahalı telefon alanları değil, misal ben teknolojinin içinde yaşıyorum ama hiç telefonum kameralı olmadı, gprs bağlantısı kurmak gibi bir ihtiyacım olmadı, kameralı olan telefonumun birkez olsun kamerasını açmış değilim uzak bir yere gittiğimde acil bir iş çıkınca koştura koştura net kafe arıyorum :p benim gibi adamlar yani.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
benim projem ise her eve ufak bir atm cep telefonu gibi kutu şeklinde kartı taktıgında para vercek ama gerçekleşmesi imkansız :(

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
olsa kötümü olurdu ama :p

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
detaylar arasında atm ye zarar verene yumruk atma ve biber gazı sıkmayı eklemeyi unutmuşum sanırım :eek:
duyamadım parçalarmıydın ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.