açıkçası asrın salağı olmaya aday bi şekilde davrandım
oturduğum semtteki citibank şubesine gittim, çeki verdim, güzel bayan önce arkadaki şefine sordu geldi, Türkiye'de herhangi bir bankada hesabınız var mı diye sordu, evet dedim, o bankaya gidin, bu çek YTL üzerinden gönderilmiş, yerli çek muamelesi görür, rahatlıkla bankanızda bozdurabilirsiniz dedi, bu arada detay bir bilgi aktardı, eğer 6 ay önce citibank ta 1100 $ lık bir hesap açtırmış olsaymışım çekimi o citibank şubesinde anında bozdurabilme hakkım varmış, Garanti bankasında hesabım vardı, oturduğum semtteki garanti bankasındakiler çeke orhun yazıtları muamelesi yaptılar bi vakit, sonra sizin hesabınız bu şubede mi? dedi yoo dedim, o zaman esas şubenize gidin onlar bozar dediler, haydaaa... atladım arabaya ilk hesap açtığım şubeye gittim, çeke yine orhun yazıtları muamelesi yaptılar, herkes evirdi çevirdi
şeflerine sordular, biz bozamıyoruz anlaşmamız yok dedi, citibanktaki alımlı bayan akbank bozabilir demişti ayrıca, sonra şansımı akbankta denedim, akbanktaki diğer güzel bayan biz bozamıyoruz citibank a gidin dedi, bermuda şeytan üçgeni, sadece bilgi paylaşımı adına yazıyorum, yarın çekin fotokopisini çekip bu forumda yazıldığı gibi citibank genel müdürlüğe kargo ile göndericem, garanti bankasındaki hesabıma aktarılmasını isticem, en başından bunu yapmam gerektiğini hissediyordum ama malum ilk çek, bu dolaşma heyecanını yaşamak istedim, citibanktaki kadın şöyle yaptı, ay 200 milyonmuş bişey değil, öper misin ön sevişmeyle mi yetinirsin, ne yazık ki googledan para almak öyle kolay değilmiş bunu deneyimlemiş oldum