İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Click Başı 0.05 $ |Kesin Ödeme - Relibux ile sizde kazanın

DeltaTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
net üzerinden para kazanmak isteyenlere müthiş fırsat.

daha sonra ADS'A basıp reklamları görüyorsunuz . her reklam 0.05 $ veriyor. 2 $ olunca paypal hesabınıza çekebiliyorsunuz.

buda ödeme resmi

c699e28d18fb.jpg

refli link

refsiz

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bu ödeme kanıtını siz mi aldınız yoksa forumdan mı aldınız?

Yeni sitelere güvenmeyin arkadaşlar, büyük ihtimalle scam bu site. Google'a relibux yazınca once iyinet sonra relibux.com çıkıyor, artık site ne kadar yeni siz anlayın artık.

Niçin scam olduğunu bu konuda açıklamıştım, daha önce 2 kez daha verildi bu konu ;)

http://forum.iyinet.com/internetten-para/139780-relibux-ref-olana-0-05-veriyorum.html

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
hiç yatırım yapmadım siteye bakcaz görcez 2 gün sonra ödeme alcaz :D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Berk üstadım rapor alırsan benide haberdar et lütfen :)

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
şimdi değiştirmişler ödemeyi ve minimumu 4$ a çıkarmışlar belliydi böyle devam etseydi batardı :D

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim size tavsiyem internetten para kazanmak için hiç böyle şeylerle uğraşmayın ben size hiç bir şey yapmadan ayda %50 gibi çok ciddi miktarda para kazandıran bir sistem gösterebilirim. İşin en güzel yanı işi bilmenize gerek yok sizin adınıza başkaları işi yapıyor komisyonunu alıyor sizde karını alıyosunuz hepsi bu. Tıklama reklam satış MLM gibi uğraştırıcı işlerle vakit harcamayın kredi kartı gerektirmez ve sistem tamamen Türkçe şu anda sistemde binlerce hesap var ve milyonlarca dolar para dönüyor bu büyük güçten sizde faydalanın
detaylar için bana mail gönderin [email protected]
Konuyu düzenle/Sil

A

a.ışık

Misafir
site açmıyor şu anda, chrome'da de internet explorer'da da..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.