İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Clickbank'la bir insanın hayatı nasıl değişir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nochi

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
308
Reaction score
0
Merhaba ,

Bir düşünün, sadece bir siteye gönderdiğiniz ziyaratçilerden dolayı, Clickbank adında bir şirket size her ay 10.000 lerce dolar para ödüyor. Sizce bunun olma ihtimali nedir ? 1000 de 1 mi ? Hayır. Eğer yöntemini biliyorsanız %100 dür. Hem de siteye üyelik ücretsiz, istediğiniz kadar ürünün satışını yapabilirsiniz. Sınır yok. Kesinlikle satış süreciyle ilgilenmeyeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey, ürünün satış sitesine ziyaretçi göndermek, siz ziyaratçi gönderin Clickbank size çek göndersin. Sadece Clickbank değil bu türde bir sürü site var, ayrıca CPA networkler var. Onbinlerce ürün, sadece sizin ürünün sitesine ziyaretçi göndermenizi bekliyor ve olabilecek satışlardan size %50 ile %75 arasında değişen oranlarda komisyon ödemek için sıraya girmiş durumdalar. Aslında yöntemini bildiğinizde para kazanmak o kadar basitki, inanamazsınız ! Bütün mesele "NASIL REKLAM YAPACAĞINIZI BİLMEK"

Şimdilik bu kadar

Kolay gelsin :ehule
 

saklikent

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Aralık 2011
Mesajlar
10
Reaction score
0
teşşkkrler dostm bu konu üzerinde biraz daha muhabbet edebilirsek sevinirim , eğer sende istersen pm at msnden konuşalım.. İyi geceler Allaha emanetsn
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
254
ürüne giden ziyaretçimi para kazandırıyor?
ürüne gidip o ürünü alan ziyaretçimi kazandırıyor?
 

nochi

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
308
Reaction score
0
Ürünün web sayfasına giden ziyaretçilerin yaptığı alımlar para kazandırıyor ...
 

entalpi

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mart 2012
Mesajlar
10
Reaction score
0
Bu konuda benim en önemli gördüğüm nokta hangi ürünün nerede satılacağı yani örneğin amerika menşeli bir firmanın malını kalkıp ispanyadan birini almaz o zaman kimin ürününün neredeki hedef kitleye reklam edildiğinin önemi çok önemli . Bu konuda yıllardırda hep bazı kazanç kitapları veya videoları yayınlanmakta ve düşünüyorumda clickbank işini gerçekleştirmek için yapılacak araştırma ve bu işleri basarma uğraşı Emin olun bu kazanç kitaplarını hazırlamaktan daha kolay olduğunu düşünüyorum. Demekkele bu kazanç kitaplarını üreten arkadaşlar bu işlere bizim gibi meraklı arkadaşları daha buyuk bir pazar olarak görüyorlar. Yıllardır bu konular hep gündemde ama hala bu işi gerçek anlamda yapan bir arkadaş veya arkadaşlar güzel bir anlatımla bu işten nasiplenmek isteyenlere sunmadıkça bu iş böyle dewam edip duracak gibib görünüyor. Umarım bir gün bir arkadaş bu iyiliği bu forumda saatlerini harcayan arkadaşlara bu kaybettikleri zamanı kazandoracak yardımı yapar.
Saygılar...
 

yugtu

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Kasım 2011
Mesajlar
36
Reaction score
0
Konum
istanbul
slm bende clikbank üyesiiyim ama bırtürlü reklam verme işlemini yapamadım adwords reklam vermek mümkünmü
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst