http://www.clickpara.net/ gördüğünüz gibi sorunsuz ödeme yaptığını idda eden arkadaşlar malese gümlemişler
hayırlı olsun
1-2 aydır uçuk bu site
hayırlı olsun
1-2 aydır uçuk bu site
çok güzel bi whois görüntüsüRegistrant:
admin
yok
yok
yok, no 34050
Turkey
Registered through: GoDaddy.com
Domain Name: CLICKPARA.NET
Created on: 02-Jul-05
Expires on: 02-Jul-06
Last Updated on: 02-Jul-05
h4x0r' Alıntı:bi sürü milletin parası vardı onlar ne olcak niye açıklama yapmıyosun??
ayrıca başka işlerim var deyip ne güzel kestirmişsin madem beceremiyeceksin niye reklam sistemi kuruyosun??
ayrıca whois bilgilerinizde oldukça güven verici değinmeden edemiyecem iyi bi webmaster olsam ilk işim sizden reklam almak olacaktır
h4x0r' Alıntı:çok güzel bi whois görüntüsü
trlist' Alıntı:sunu acikliyim ben sizin gibi webmasterlar yüzün kapattim insan bindiği dalı kesermi evet sizin gibi insalar keser. bende bu siteyi bu sebebden gecici olarak kapadim ağir güvenlik onlemleri alarak acacağim..zaman olmadiği için acmaya ve diğer işlerim ile uraştiğim için firsatim olmuyor... ilerde acağim bu arada kimsenin parasi kalmadi o kalan dediğin arkadasında yalan söylüyor kesinlikle odedik...
cahveci' Alıntı:bizim gibi webmasterlar yuzunden kapamıs mıs kardes 3 kurusa 5 köfte yok ben niye acmıyorum sence sirket olmayı bekliyorum yılbasından sonra. acele tedbirsiz site acılırsa sonu bu olur en önemlisi sen webteki en buyuk degeri kaybettin GUVENİ....
sanırım orada denmek istenen güvenilir denen sponsor sitenin bilgilerinin yer almamasıcahveci' Alıntı:yaw kardes benim domainlerde öle bendemi 3 kaatcıyıms