İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

clickpara.net

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Click başına ödeme yapıyor. Click başı 2 ykr ödüyor. Ödemeyi 30YTL olunca banka havalesi ile yapıyor. Ciddi bir şirkete benziyor. Hile yapanları hemen siliyor. Şuan deniyorum. Ödeme alınca size bildireceğim. Deneyen yada kullanan varsa buraya yazsın.

Adres : http://www.clickpara.net

H

hikayebul

Misafir
Hocam ne firmasi bu,siradan senin benim gibi actigi birisinin sitesi,bence sende deneme.Zatenkimseye Türk sponsorlarla calismamasini öneriyorum.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
Tabiki ödeme yapıyoruz. Ödeme limitine ulaşınca ödemeniz hesabınıza gönderilecektir. Yalnız, sistemde de belirtildiği gibi kesinlikle zorla tıklama yaptırmayınız, yanıltıcı linklerle ziyaretçi göndermeyiniz. Sistemden bir defa silinen siteler bir daha sisteme dahil edilmemektedirler.
Bizde güven esastır. Türkiye de uzun sürekli olmayı hedeflemekteyiz. Sizde sitenize güvenilir ve bol kazandıran bir sponsor arıyorsanız neden denemeyesiniz ki.

Ayrıca, sitemizde de göreceksiniz. İlk ödeme limiti 50ytl den 20ytl ye düşürülmüştür. Sonraki ödemeler 50ytl nin katları şeklinde olacak.

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuana kadar sadece Technodizayn limiti geçebilmiştir. Kendisinden buraya gelip bir cevap yazmasını rica ettik. Henüz gelmediğini görüyoruz. Kendisi limiti geçince aynı gün ödemeyi yapmıştık. Kendileri bizim ricamızı demek ki aynı gün yerine getiremedi :)
Burlardaydı gelir gelir burlardaydı... Yazar yazar....

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir üyemizden alıntı:
"selam
merhaba ben clickpara sitenizi üye oldum ve linkinizi siteme koydum ancak birkaç siteye koymak istiyorum.. Size haber vermemiz gerektigi söyleniyor bu durumda..
üye id ****
yardımcı olmanızı bekliyorum.. kolay gelsin"

uygun-değilgrafi, heking ve yasalara aykırı olmayan tüm sitelerinizde bizim banner kodlarımızı kullanabilirsiniz.
Biz zaten hangi sitelerden ziyaretçi gönderdiğinizi ve o sayfalarda hangi metodları kullandığınızı kolayca görebiliyoruz. Bize sormadan yukarıdaki kurallara uyarak banner yerleştirebilrsiniz.
Kurallara uymadıgnız tesbit edildiğinde e-mail ile uyarı alırsınız. Uyarıya aldırmadığınız taktirde sistemden atılırsınız ve bir daha sisteme girişiniz mümkün olmaz.

T

TechnoDizayn.Com

Misafir
Merhaba,
Paramı istediğim günün akşamında eft olarak gönderdiler.
Güvenilir bir sistem. Tabiki elinizi vicdanınıza koyup haksız para kazanma yoluna başvurmadıkça hem sistem hemde siz baya iyi kazanıyorsunuz.
Zaten güvenilir türk sponsorlar sınırlı sayıda. sizede tavsiye ederim.
Ben çok memnunum.

T

trlist

Misafir
murme' Alıntı:
çok inandırıcı valla teknodizayn mesaj sayisi 1 :D
insanlari karalamak bu kadar kolay mi?
biz bu şahısa odeme yaptik... ve burda gelip yazmiş insanlari yanliş yonlendiriyorsun sen lütfen bu konu hakkında cevap verme.
burda deniyipde parasini almayan adam olursa yazsin....

YanCebim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kendisini ispatlamış, güvenilir, sağlam bir firma. Hiç bir şey bilmeden abuk sabuk yorum yapanları Allah ıslah etsin diyorum :rolleyes:

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Newturk sen firmamisin ?

newturk.com muydu netmiydi PR icin link degisimi email atmistin.

Bilmiyorum ne cabuk firma oldu ama firma oldugunu pek sanmiyorum.

Yikici degil yapici olmak icin soyluyorum.

Ayrice 2 YKR veriyormussunuz sanirim. Siz tiklama basina diger firmadan 3 katini aliyorsunuz sanirim ?

Yani bu yontem sudur. Bu ismi gecen domain bir affiliate sitesinin uyesidir. Kendi sitesi uzerinden affiliate programi yapip sizin siteniz uzerinden gosterim yapmaktadir. ve tabi ki gelir saglamaktadir. Eger para alirsa da bir kismini size odemektedir.

Newturk yalnis miyim ?

M

murme

Misafir
firma oldugu icin siteye bütün bilgileri eksiksiz yazmiş arkadaş :D ben kimseyi karalamiyorum görünen köy klavuz istemez

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, Yeniden.
Evet henüz firma olamadık. Sizlerden biriyiz. Bir başka firmanın ekran koruyucularını da sattığımız doğrudur. Bu bilgileri zaten siteye giren tüm webmaster arkadaşlar okuyabilir. Biz sadece güvenilir olduğumuzu ve daha çok küçük ve orta ölçekli sitelere hitap etmeyi amaçladığımızı belirtiyoruz. Tabiki tüm sitelere açık bir sitemdir. Büyük sponsorlara üye olamayan küçük siteler için ekonomik bir seçenektir. yurt dışındaki bir sponsor çek gönderir ve ödemenin yarısı çeke gider. Eğer bir de limit yüksek ise limit dolmadan sistem devre dışı kalabilir, çok başımıza gelmedimi. Biz ne yapıyoruz ilk ödeme 20ytl sonraki ödemeler 50ytl kesinti yok, hesaba havale. Kötü mü yapıyoruz.

Tıklama başına 2ykr ödüyoruz ve ödemeye de devam edeceğiz. Türkiye nin saygın sponsorları arasına girmeyi amaçlıyoruz. Bu iş gördüğünüz gibi kolay değil. Yani kendinizi kabul ettirmek kolay olmuyor. Daha önce link değişimi yapan bir site dahi sizi yerden yere vurabiliyor.

Ödemelerini alan webmaster arkadaşlardan rica ediyoruz gelsinler buralarda birşeyler yazsınlar. Ayrıca, çalıştığımız firma Freeze.com ile biz 1,5 yılıdr düzenli olarak çalışmaktayız. Amacımız Türk webmasterlarının para kazanmasını sağlamaktır. Ticari faaliyette kar unsuru olmazsa bir emek harcanmaz ve bir karşılık ödenmez herhalde.

Neyse, zaten bu işler için zaman lazım. Biz burlardayız , işine gelen site bizimle gelip çalışabilir.

Görüşmek üzere.....

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar 20YTL lik ödememi almış bulunmaktayım. Demekki ödeme yapıyor.

T

TurkWeb

Misafir
Yahu ödeme yapacak tabi, adam senin site üzerinden 100 ytl kazanıyor sana 20 sini ödüyor. Neden yapmasınki? hatta isteseler 3YKRş da verebilir ama kendi karından kısar. Ancak bide firma olsan iyi olurdu arkadaşım.
Sanırım yaş problemin var ileride inşallah sağlam güvenilir bir firma olursunuz, ancak şu kendinize ayırdığınız payı biraz kısarak webmasterlara dağıtsanız hiç fena olmaz, en azından sürümden kazanmış olursunuz :D

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bu siteyi tanımam, çalışmadımda ama adam 100 ytl kazanıyo sana 20ytl veriyo diye adamı yargılayamazsınız ki. o zaman google da bize kazandığı paranın %50 sini versin! olur mu öyle şey... bu işler böyle "ister çalışırsın, istersen çalışmassın" olay bundan ibaret...

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme yapar yapmaz ona birşey diyemem ama iki kişinin birleşip kurduğu bi site için şirket firma vs demeniz yanlış sadece başka affilate sistemlerini kullanan taşeron bir site

istiyen girsin freeze.com dan direk reklam alsın US üyeliği başına 1$ INT üyeliklere ise 10 cent veriyor

1-2 hafta denedim 150$ civarı bi para birikti paranın gelmesini bekliyorum..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5