İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

clickxchange türkleri kabül etmiyor mu ?

E

energyextend

Misafir
selam arkadaşlar
clickxchange türkleri kabül etmiyor herhalde...
Yaws ne iş bu ya öncden türkleri kabül eden şirketlerin hiç biri türkleri kabül etmez oldu yaaa...Üstelik bide türklere hileci diyorlar...Arkadaşlar bana doğru düzgün bir sponsor gösterin lütfen...

M

maxxlist

Misafir
selam dostum.
trklerin ado hileciye ‡ÕkmÕş bi kez.......
milletten de bosu bosuna yardÕm isteme kimse yani cogu kisi bildigi sponsorlari s”ylemez....

bende bi ka‡ gn ”nce burada bas bas sponsor istedim kimse soylemedi....
iste boyle.....
odeme yapan sponsoru kimse soylemez......
walla ben bi ka‡ tane deniorum oderlerse soylerim sanada:=)

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam
forumdakiler bilgi saklamıyor.sadece şu anda tavsiye edilebilecek durumda sponsor çok az,yok gibi hatta.ama hiç yoktan iyidir derseniz

kitapyurdu.com tıklama sponsoru ,30 milyon tl aldım,kullananlar var,ama tıklama başı 10-50 bin tl ile bayağı uğraştırıyor.

W

why

Misafir
olaya bir de su yönden bakin:

siz bi webmastersiniz.aylik 100-200$ kazanciniz var.bu sponsoru söylüyorsunuz.3 ay sonra görüyorsunuzki türkiyeye ödeme yapmayi kesmis.bir daha ödeyen sponsor buldugunuzda söyler misiniz?

A

alien

Misafir
clickxchange turkleri kabul ediyor bildigim kadariyla...
hic burayi denememistim uyelik hakkinda bilgi verirseniz sevinirim...

L

label

Misafir
MERHABA
LUTFEN ATIP TUTMAYALIM EGER INGIZILIZCE BILMIYORSANIZ BIRILERINDEN YARDIM ISTEYIN..

CLİCKXCHANGE TURKIYEDEN UYE KABUL EDIYOR..
ADVERTISER DEGIL AFFILIATE BOLUMUNDEN UYE OLUNUZ AYRICA SUAN TR YE ODEME YAPAN EN GARANTILI SIRKET......

SPONSORLAR HAKKINDA OGRENMEK ISTEDIKLERINIZ VARSA AYRINTILI BILGI HER ZAMAN BENDEN ISTEYEBILIRSINIZ
MAIL ADRESIM : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.