rockn coke festival bileti olupta gidemeyecek olan varsa bana yollayabilir :D banada banada ;)
7 Ağustos 2006 #41 X XR9 0 Onaylı Üye Üye Katılım 30 Nisan 2005 Mesajlar 2,635 Açılan Konu 117 Tepki puanı 3 Konum İzmit kaanmurat' Alıntı: rockn coke festival bileti olupta gidemeyecek olan varsa bana yollayabilir Genişletmek için tıkla ... banada banada
kaanmurat' Alıntı: rockn coke festival bileti olupta gidemeyecek olan varsa bana yollayabilir Genişletmek için tıkla ... banada banada
9 Ağustos 2006 #42 0 0z4n 0 Onaylı Üye Üye Katılım 13 Ağustos 2004 Mesajlar 132 Açılan Konu 19 Tepki puanı 0 eğer fazladan Rock'n Coke bileti kazandıysanız ve uygun fiyata bu öğrenci kardeşinize satmak istersen talibim. kız arkadaşım kafamın etini yedi gidelim diye ama benim bu fahiş bilet paralarına bütçem yetmiyor yardımlarınızı bekliyorum
eğer fazladan Rock'n Coke bileti kazandıysanız ve uygun fiyata bu öğrenci kardeşinize satmak istersen talibim. kız arkadaşım kafamın etini yedi gidelim diye ama benim bu fahiş bilet paralarına bütçem yetmiyor yardımlarınızı bekliyorum