İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çocukluğunuzda..

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

içinizde çocukluğunuzda yaptığınız afacanlıkları hatırlayanlar var mı acaba..mesela ben çok afacandım küçükken,eskiden evin önüne pazar kurulurdu bi pazarcı abi ile arkadaş olmuştum :) bütün gün adamın yanındaydım adam da istemiyodu beni, bi numara yapıp beni oyalıyodu her defasındada annem beni döve döve eve çıkarıyodu .. en komiği ise pazarcı abi yerdeki karıncaları yemiş gibi yapardı bende sahiden yerdim..:D ve annem beni döve döve eve çıkarırdı :)

sizinde paylaşmak istediğiniz,sizin yaptığınız afacanlıklar vardır sanırım...

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
karınca yemekten sonra bızım ne haddimize anlatmak:D

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu olayın benzerini soruosan bana çocukken nescafe diye çamurlu su içirmişlerdi :D

para ağacı çıkacak diye paramı bile gömdürtmüşlerdi kuma :D

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anaokulunda kız arkadaşımın elini tuttu diye anaokulundaki hocamın kafasına sandalyeyi fırlatmam :) en deli yıllarımdı:)

ruen sende fena değilmişsin:)

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşımla evin balkonunda duran gaz bidonunu birbirimizin üstüne boşaltmışız, 4-5 yaşlarında, tam hatırlamıyorumda annem anlatır hep iyiki tutuşmadınız diye :)

yine 1-2 yaşlarımda halam bezimi değiştirirken afedersiniz tazyikli bi şekilde yüzüne pislemişim :p oda sürekli anlatır :)

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arka bahçede top oynamamıza kızan yine aynı şekilde arkada başka oyunları oynamaya ve işin garibi normal oturmamıza bile kızan biri vardı. Sadece Hanımıyla yaşardı , orta yaşlardaydı.

Bizi uzaklaştırmak için eline ne bulursa atardı arkaya genelde sebze oluyodu bunlar... Hadi bir oldu,iki oldu,üç oldu... Dördüncüde bizim borumuz ötmeye başladı aynen ona geri atıyoduk , cam,çerçeve yamuluyordu, aşağı iniyor bize 4-5 mahalle sağlık koşusu yaptırtıyordu.Yüzsüzlüge vurduğumuzdanmı yada yavrucakların oyun özgürlükleri elinden alındığındanmıdır bilinmez,bizde artık ona kıllık yapıyorduk. Ziline uzun uzun basıp kaçmalar,arka bahçede inadına torpil ve benzeri şeyler patlatmalar... Üstüne ailelerimize haber gitmediginden iyice yaptırımlarımız devam ediyordu :)

Birgün yine kovalamıştı,parka kaçmıştık ...Herkes parkın üst taraflarına kaçarken , arkadaş hemen çalıların altına girmişti ve bizim psikopat yakalamıştı bir,iki fiskede yemedi değil :)

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ateş hastalığı vardı bende resmen. Evde mont yakardım,halı yakardım. Yakıcak yer bulamadım bi kere gittim evin karşısındaki arsayı yaktım. Bi gün ateş yaktım yine plastikleri erittim,sönsün diye taş attım bacaklarıma sıçradı,kemik falan erimişti o günden beri pek ilgilenmem :D

top patladığı zaman içine taş koyardık,sokağın başına koyar gözümüze kestirdiğimiz birine ' abi şu topu atsana ' derdik. Bi kere herifin teki ayakkabısını cıkarıp vurmuştu..

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla bende küçükken demir eksikliği falan varmış.ayakkabı dolabının önüne geçip otururmuşum bütün ayakkabıların altını tek tek yalarmışım.bide yine demir eksikliği yüzünden duvarlardaki sıvaları kazıyıp yermişim en son bide dolapların kapılarını falan kemirmeye başlayınca bizimkiler baya korkmuş ama doktor normal demiş bunları çoğu çocuk yapar demiş

valla doktormu bozuk benmi anlamadım :)

Merchant

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Küçükken bizim bina yan bina bitişikmiş. Komuşumz varmış beni de çok severmiş. -ne kadar sevdiğini göreceksiniz-. Annem temizlik falan yaparken beni balkona çağırıp evdeki tabakları aşağı attırırmış :).
Yağmur diye bir komşu kızı vardı benim yaşlarımda.Aşıktım ona :).Bir keresinde onlardayken bana kaktüs tutturmuştu. Ahhh o acıyı hala hissedebiliyorum. Sonra aşk bitti :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ben ana sınıfında kareyi çemberi falan ilk öğrendiğimde eve gelip kanepelerden ve perdelerden 2 şer numune kesmiştim:D bi arada deney yapacam diye evi yakıyodum sonra 900 lü hatları arayıp eve nekadar oyuncak varsa istemiştim(hep zarar hep zarar:p)...........Böyle uzar bu, hala akıllanmadım

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
top patladığı zaman içine taş koyardık,sokağın başına koyar gözümüze kestirdiğimiz birine ' abi şu topu atsana ' derdik. Bi kere herifin teki ayakkabısını cıkarıp vurmuştu..

Koptum, yerden toplayın beni :D Bu benim aklıma niye hiç gelmedi ya :p

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arabaların arkasına havuç tıkacak kadar afacan olamazsınız :D:D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
en komiği ise pazarcı abi yerdeki karıncaları yemiş gibi yapardı bende sahiden yerdim.. ve annem beni döve döve eve çıkarırdı
hehehe :p
lem kopardın beni harbiden...
Orjinal Mesaj Sahibi OSX Mesajı Göster
Bende Köyde Zeytin Diye Koyun Boku Yemiştim Bir kere
hehehe sanada yuhhh beee :D

bende çok kötüydüm yaaa...milletin zillerini çalmakla başlayan ama sonraları bununla yetinmeyen 2-3 kişiydik...Artık milletin camına tıklatır yada küçük taş atardık baksınlar diye...Kafayı camdan çıkarıncıda üçümüz birden yumurtaları kafalarında patlatıyoduk adamların :D...
bugün bunu bana bi velet yapsa gebertirim onu dayaktan sanırım

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam,bunlar benim edepli yaptığım şeyler,edepsizleri duysan :) daha çok kopardın : ))

bAdlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kızdığı 1. kattaki komşusunun penceresinin dibine torpil ateşleyip kaçan bendim.
mahallenin elektiriksiz kalmasında da yine benim yaptığım uçurtmanın tellere dolaşması, ve benim çekiştirerek elektirik direğindeki telleri birbirine dolamam vardı.
Hani bina sakinleride benim yaptığım ütü tamirinin sonunda + - yanlış bağladığımdan ana sigortayı attırıp, günlerce elektirik gitti diye beklemişlerdi de birisi gidip ana sigortaya bakmamıştı,
Mahalledeki tüm ağaçlara teşkilatlı şekilde dalıp bekçisiyle, gözcüsüyle dalanıyla talan edenlerin elebaşı yine bendim.
Heygidi günler bee...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.