İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Codecademy.com ‘dan Backlink – Otoriter Backlink Alma Yolları

Noventa

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Temmuz 2016
Mesajlar
122
Reaction score
5
Codecademy.com Nasıl Kayıt Olunur?
İlk olarak servisin sitesine girmemiz gerekiyor. https://www.codecademy.com/ adresini açın. Ana sayfanın sağ kısmında bulunan kayıt formunu doldurarak kayıt olabilirsiniz. Fakat alternatif yöntemler de bulunuyor. Facebook, Google ve Github hesabınızı kullanarak da sisteme kaydınızı yapabiliyorsunuz. Bu açıdan size hız kazandıracaktır. Örneğin ben Google hesabımı kullandım ve sadece izin vererek tüm işlemleri halletmiş oldum.
https://www.dogushan.com/quora-com-dan-backlink-otoriter-backlink-alma-yollari-18/
Codecademy.com Backlink Alma
Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan profil görselinden “My Account” linkine tıklayarak ya da direkt olarak https://www.codecademy.com/account adresine giderek profilinize ulaşın. Bu alanda bulunan Website kısmına site adresinizi yıp kaydettiğiniz zaman profil sayfanızdan backlink almış oluyorsunuz. Bunun dışında başka bir eylemde bulunmanıza gerek yok. Fakat toplu ping servislerini veya sosyal medyayı kullanarak kullanıcı sayfanızı indexletmeniz size katkı sağlayacaktır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst