İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

coderex sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
21
Konunun fake olduğu apaçık ortada ..
Geçmiş olsun .

1patron1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu insanın adı soyadı belli heralde bir gun daha beklee adıyla soyadıyla memleketıyle bütün forumlara dolandırıcı oldugunu ilan et bence

cünkü 50 lirayi alıp kacacak karakterdeki bir ınsanın her şeyi hak ediyordur

Lansewebtr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ödemeyi yaptığın kanal belliyse yuh. çünkü cesaret işi :) ceza( hukukî ) alacağını bile bile böyle bişe yapması.

İşin ciddiye bindiğini gördüğünde özür diler paranı yollar sende affedersin diye umuyorum.. Yoksa dava işleri tabiki onu daha çok olmak üzere( hadi maddiyatı geçtim sabıka alması bile yeter de artar ) seni de yıpratır( hiç yıpratmasa bu işlerle uğraştığın için moralin bozulur. ).

sukrusoydan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ödemeyi yaptığın kanal belliyse yuh. çünkü cesaret işi :) ceza( hukukî ) alacağını bile bile böyle bişe yapması.

İşin ciddiye bindiğini gördüğünde özür diler paranı yollar sende affedersin diye umuyorum.. Yoksa dava işleri tabiki onu daha çok olmak üzere( hadi maddiyatı geçtim sabıka alması bile yeter de artar ) seni de yıpratır( hiç yıpratmasa bu işlerle uğraştığın için moralin bozulur. ).

Önemli olan bu tip insanları toplumdan temizlemek.Böyle güzel bir forumu kirletiyorlar.İnsaların biribirine güveni kalmıyor.Kanunlarda böyle insanları cezalandırmak için var.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hukuki işlemlere başlayın hocam Allah bilir yaşı ufaktır.Böyle insanlara herşey mübah.Cezasını bulsun şe..fsiz

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hangi site ? o vermiyosa zorla alacak birilerini buluruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5