Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Extreme'de bende bilmiyorum.
Ama zaten doğru saymadığınıda kendi sayaç scriptimle kanıtlamış oldum.
Webservis extremeden daha yakın bi değer sayıyor.
Ayrıca tekil/çoğulda gösteriyor.
ben çoğul hite hiç bakmıyorum.ama benım için önemli diyorsan websevis ekle derim.her ne akdar siten ağır açılıyorsa az saysada en fazla 100 az filan oluyor.
Extremeve webservis gibisini tanımam
webservis 3 sitemdede aynı problemi yasadıgından kaldırdım problem : sayfaya baglanamıdı 2 sn sonra anasayfaya yöneliyorsunuz kullanıcı adı sifrenide girdiğinde aynı problem oluyor kaldırdım bende
tahminen en iyi yöntem (çoğul/tekil) kendi sayacınızı kullanmaktır. zira üyesi olduğunuz toplist gibi sitelere erişim olmadığında sizinde kullanıcılarınızın hiti eklenmiyor.
yapacağınız bir db ye gelen herkullanıcının ip'sini yazdırmak. sonra basit toplama çıkarma işlemleri.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5