İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Coingeneration / Günlük Sabit Bir Kazanç / Minimum 1 $ Anında Ödeme Si

Hdzzizle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar ,
Sizlere yeni tanıştığım bir siteyi detaylı olarak anlatacağım . Sistem Coingeneration . Referansdan üye olanları kazanç grubuna ekliyorum %20 daha fazla kazanacaksınız. Pm atın.

Üye Ol >>> http://coingeneration.com/auth/new/559376/

Şirketin Ofis Ve Bina Adresleri Ve Görüntüleri >>> the group dan bakabilirsiniz.

Son Ödemeler >>> Gateway Status dan bakabilirsiniz.

Üye Ol >>> http://coingeneration.com/auth/new/559376/

Coingeneration Nedir ?
Coingeneration aslına bakarsak bir programdır . Siz programı indirirsiniz program arka planda çalışır . Ve çalıştığı süre boyunca size para öder .

Program Bilgisayarımı Kasar mı ?
Program Arka Planda Çalışır Ve Sadece 30 MB Ram Tüketir . İşlemciden İse Sadece % 9 % 10 Luk Bir Kısım Harcar .

Bilgisayarım Açık Olmasada Kazanacakmıyım ?
Hayır . 24 Saat'e Tam 1 $ Öder . Bilgisayarınız 23 Saat Açık Kalsa Dahi 1 Saatlik Dilim Sizden Kesilecektir .

Coingeneration İle Ne Kadar Kazanabilirim ?
Coingeneration'da Kazanmak İçin Threads Satın Almanız Gerek . 1 Threads Fiyatı 50 $ . 1 Threads Size Günde 1 Dolar Kazandırır Ve 1 Yıl Boyunca Kazandırmaya Devam Eder . Yani 50 $ Karşılığında Aldığınız Threads Size 1 Ayda 30 $ Öder . 50 Gün Sonra Paranızı Çıkartır Ve Kalan Ömrü Boyuncada Size Kar Getirir .

Birden Fazla Threads Almam Mümkün mü ?
Sistem buna izin vermekte . Aşağıdaki Tablodada Göreceğiniz Gibi Sınırsız Threads Satın Alabilirsiniz . 2 Threads Alırsanız Günlük Kazancınız 2 $ Olur .

Ödemeler Nasıl Ve Kaç Günde Yapılıyor Minimum Ödeme Kaç ?
Ödemelerde Minimum Tutar 1 $ . Ödemeler Anlık Yapılır . İstediğiniz Zaman Anında Hesabınıza Geçer . Ödemeler Paxum , Perfect Money , EgoPay , Kredi Kartı ve Banka Hesabınıza Yapılır . Banka Hesabınıza Anında Yansımaz . Her Gün Ödeme Talep Edebilirsiniz .

Bedava Threads Nasıl Alacağım ?
Telefon Numaranızı Onayladıktan Sonra Profile Kısmına Girin . Orada Yeşil Bir Işık İle Verified Yazacak . O Yazı ile birlikte ID Kısmını Resmini çekip Ticket İle Gönderin .

Payza İle Ödeme Yapmanın Avantajı Nedir ?
Payza dolan.dırıcılığa karşı size imkan sunar . Eğer bir sisteme para ödediyseniz ve 40 gün içerisinde sistem verdiği kazancı size sunmaz yada kaçarsa payzadan 40 gün içinde dava açabilirim yani dispute ile paranızı geri alabilirsiniz . Örnek olarak sisteme bugün başladınız . 40 gün sonra gitti . 40 gün boyunca 1 dolar kazandınız . toplam 40 $ kazandınız . Payzada size ödediginiz 50 doları geri iade eder . Yani zararınız olmaz . Zaten bu bile sistemin ne kadar güvenli olduguna bir göstergedir .

table2.png

Her Türlü Sorularınıza Açığım Arkadaşlar .

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
R10 daki nallpagutt un konusunu alıp başlığıyla beraber ref linklerini değiştirerek, bir iki de birşey değiştirirek alıp buraya koymuşsun. İyi güzel hoşta sistem hakkında bilgin yok. Alt üyelerine nasıl yardım edeceksin ?

1 - Payza üzerinden ödeme yapılmıyor artık. Sistem Payzayı devredışı bıraktı.
2 - Ödemeler şu an sadece Egopay ve Paxum a açık. Diğer bahsettiğin Perfect Money, Kredi Kartı ve Banka Hesabına ödeme alan görürsen bana da haber ver.
3 - Yeni üyelerin hesaplarını onaylamaları için sadece telefon onayı artık yeterlidir. Diğer kimlik, ehliyet, fatura onayı gerekmemektedir.

Ben üye oldum konu açayım, refli üyelerimden para kazanayım demeden önce sistemi bir araştırmak gerekir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5