İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çok acil Google Adense Hakkında

Keremdemir

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Haziran 2013
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Artvin
Arkadaşlar benim sitem hayalitasarimlar.com budur. Wordpress blog sitesiyiz ve google amca 35 tane içeriğimiz olmasına rağmen yine bize reklamını vermedi. Sorun değil ama hani sürekli reddedilmekte insana hırs yaptırıyor. Beni önceki reddediğinde yetersiz içerik demişti. şimdi aşağıda ki olaylardan biri olabilir diyor.

1. Sitenizin sağladığı kullanıcı deneyimini iyileştirmeniz gerekiyor
Kullanıcılara ve reklamverenlere iyi bir deneyim sunmak için, AdSense programına katılan yayıncıların Web Yöneticisi Kalite Yönergelerine (http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769) uyması gerekir. Bu yönergeler, kullanıcılarınıza olumlu bir deneyim sunmanıza yardımcı olacak birçok ipucu sunar.

Ayrıca, kullanıcı deneyimine ilişkin beş ilkeyi ele alan bu AdSense blog gönderisinde daha fazla yararlı bilgi bulabilirsiniz: http://adsense.blogspot.com/2012/10/publisher-insights-part-1-5-principles.html. Bu ilkeleri uygulamak, sitenizdeki kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunmanıza yardımcı olacaktır.


2. Siteniz, politikamıza uygun olmayan bir sohbet sitesi
Yayıncıların çeşitli reklam yerleşimlerini ve reklam biçimlerini denemeleri önerilmektedir. Ancak, program politikalarımızda (http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=tr&answer=48182) belirtildiği gibi, AdSense yayıncıları, sohbet programlarına reklam kodu, arama kutuları veya arama sonuçları yerleştiremez. Bu, anlık mesajlaşmayı (IM), sohbet sitelerini ve dinamik içerik barındıran diğer sayfaları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

3. Google ürün politikalarının ihlaline teşvik eden tüm içeriği kaldırmanız gerekiyor
Yayıncılar, Google ürün politikalarından herhangi birini atlatmaya (ör. kullanıcıların YouTube videolarını indirmesine olanak sağlamak) yönelik araçlar sunamaz veya Google AdSense politikalarını ihlal etmeye teşvik edemez. Ayrıca yayıncılar, açık iznimiz olmadan logo ve ekran görüntüleri gibi Google marka özelliklerini veya diğer ayırt edici özellikleri kullanamaz. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen Yardım Merkezimizi (http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=tr&ctx=as2&answer=1348688&rd=1) ziyaret edin.

4. Siteniz dönem ödevlerinin satışı ve dağıtımı ile ilgili
Yayıncılarımızın sitelerinin yararlı ve bilgilendirici içerikle dolu olmasından mutluluk duyarız. Ancak, program politikalarımızda ( https://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?hl=tr&answer=105953 ) belirtildiği gibi, dönem ödevlerinin veya yasal olmayan, yasa dışı etkinlikleri tanıtan ya da başkalarının yasal haklarını ihlal eden içeriğin satışına veya dağıtımına izin verilmez.




Şimdi arkadaşlar birisi şu siteyi incler nerede hata yapıyoruz . yardımcı olursa çok sevineceğiz. Herkese iyi günler .
 

harbi46

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Haziran 2013
Mesajlar
34
Reaction score
0
kardeş allah yardımcın olsun zor bu politikalar nerde ne var anlayamıyorsun bence önce hitini artır ondan sonra bidaha dene
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Akşama sitenizi inceler ve elimden geldiğince yardımcı olurum. Şu an cepten bağlandığım için bakamıyorum.


iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
 

byvector

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Temmuz 2012
Mesajlar
4
Reaction score
0
Bişey yokmuş gibi görünüyor ama adsense bu belli olmaz
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst