İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çok Acil Mail Dağıtmam Lazım

umut00

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlr sitem üzerinden adı@domainiminadi.com şeklinde mail dağıtmam lazım.Hangi siteleri önerirsiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

S

Sticks

Misafir
http://www.bayposta.com eskiden kullanmistim. Oneriyorum demiyorum sadece daha once kullandim onu belirtmek istedim.
Sana tavsiyem aslinda bircok webmaster'ın artık kullanmış olduğu mail sistemi (scripti) . Başka yerlerden hizmet alacaksın ve bunda sorunlar olabiliyor. Ne bileyim Türkçe vereceğine bayposta.com kullanmazsan bi bakıma yakışmıyor ingilizce olması . bir türk sitenin verdiği hizmetin ingilizce olması yani.

Yukarda belirttiğim gibi bi script var Hivemail diye ( http://www.hivemail.com ) tabii ki tavsiyem bu olur. Türkçe desteği varmı bilmiyorum ama Türkçesi yok yine ingilizce olcak dersen , çözüm kolay. Türkçeleştirirsin dil dosyasını.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sticks' Alıntı:
Yukarda belirttiğim gibi bi script var Hivemail diye ( http://www.hivemail.com ) tabii ki tavsiyem bu olur. Türkçe desteği varmı bilmiyorum ama Türkçesi yok yine ingilizce olcak dersen , çözüm kolay. Türkçeleştirirsin dil dosyasını.
Bu scripti lisanslı ve Türkçe olarak satıyoruz. Ayrıca tüm kurulumları ve ayarlamaları da biz yapıyoruz. Script sitesinde 180$ (destekli versiyonu), biz 200$ ücret ile satıyoruz.

Kolay gelsin.

X

XhanDros

Misafir
150$ kurulum türkçeleştirme ve script.
[HiveMail İçin] :) varmı düşüren :)

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
100$ :d (şaka bi yana elinde hivemail olmayan varmı ya :D)

X

XhanDros

Misafir
Alternatiflerde var.(Ücretsizler.)
Postaci şeklinde türk programcılıların yapmış olduğu bir sistemde var tavsiye ederim.
Google'dan yapacağınız aramalarda bulabilirsiniz.

U

UyduHACK

Misafir
Gel bende bedava script kurulum 75 dolar hehe rekabet olsun biraz :)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ücretli scriptleri ücretsiz dağıtmanız, hem sizin başınızı ağrıtır, hem de satın alan kişinin.

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Yarın birisi çıksa şikayet etse ayvayı yersin ( :

Lisaslısını alın yada unutun bence ( :

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ücretli mail dagıtmak tam anlamıyla ülkemizde yasal değildir.cogu hosting firması mail dagıtma olayına izin vermez.olayın spam a girdiği düşüncesi ortaktır.Halbuki alakası yoktur.bence hosting firmanla bu konuyu görüş.sonradan pişman olma.
eger boyle bir uygulama yaparsan guvenılırlık maximum olmalı ve reklamın iyi yapılmalı.google a reklam vermek karizmanı arttıracaktır bunu unutma :) tabi bunlar benim görüşüm.

S

Sticks

Misafir
Valla elmas arkadasim ben senin yanindayim. Haklisin lisanslıları , lisanssız ve izinsiz olarak kullanmak basina bela acar.
iyinet üyeleri , size söylüyorum bunu Türkiye'de yasaları yok ; bana birşey olmaz diyorsanız kendinizi Allah'ın oğlu sanıp da burda öyle kafanıza göre yazmayın. Avukat tanıdığınız yada kendi avukatınız varsa , benim olduğu gibi, arar sorarsınız sorun olur mu olmaz mı diye. Türkiye'de telif hakları kanunları vardır ve bunlar çok sıkıdır. İsteyen bir firma size çok kolay bir şekilde dava açar ama kime söylüyorum.
Burada alnının teri ile değil de bilmem nesi ile (argo yazmak istemedim) öyle atıp tutanlar var atsınlar bakalım. Bigün aramızda bulunan birçok genç arkadaş eğer böyle hayatı boş yaşamak yerine hayatın kendisine atıldıklarında , hele hele bir firma açtıklarında ve emeklerinin böyle ahlaksızca çalındığını gördüklerinde bakın bakalım siz ne yaparsınız.

Aslında boşa konuşuyorum çünkü bizim insanlarımız zor akıllanır ve insan olduklarını zor anlar. Neyse...

Elmas haklısın haklısın sana katılıyorum ama kime söylüyorsun ki. Bir avuç genç insan , bende kopyası var beleş yok ben şöyle yok ben böyle diye yazmaya devam edecektir. İhtiyacı olan arkadaşı bilgilendirmek bizim görevimiz diye düşünüyorum gerisi fasa fiso.. Nasolsa gençlik asabidir , büyükleri veya bilgisi olanları takmazlar.

Paylasalim.com arkadasim hangi hosting firmasında ücretli mail dağıtmak yasaktır ki anlayamadım dediğini? Mail hizmeti vermeyi mail dağıtmak yada çoklu mail yollamak olarak anladın saanıyorum çünkü ülkemizde ücretli olarak mail dağıtmak yasadışı değildir ve vergini verdikten aldığın paranın makbuzunu verdikten sonra yasak değildir.
Reklam yapmak o kadar zor değildir eğer belirli bir reklam sermayen varsa kolaylıkla yaparsın.

Eklemek isterim ki , diyelim internette ücretsiz bir script var ve x kişi bunu ücretli olarak size kurarım diyor. İstenilen scriptin bir veritabanı yada ekstradan bir kuruluma ihtiyacı var ise bunu kullanacak kişi de kendisi kuramıyor ise X kişinin bunu ücret alarak kurması kadar doğal birşey yoktur. İster $100 ister $5 alır kurulum için. Her çalışanın kendine göre bir ücretlendirmesi vardır. Bir yerden televizyon alırsın 100 milyona bir yerde 500 milyona . 500 'e veren yer ya marka olmuştur yada kendi çalışmasının bedelini kendisi belirliyordur. Bu X kişinin de ücretsiz olmasına rağmen "kurulumu" için ücret talep etmesi doğaldır. Herkese her webmaster yada programcı beleş iş yapacak diye bir şart yoktur. Eğer kurulumu yaptıracak kişi beleş yapacak adam bulamıyorsa okusun öğrensin o da yapmayı.

Neyse bu başlığa takılmayacağım hiç boşuna ellerimi ve kafamı yormak istemiyorum.

Kimse alınmasın kırılmasın ama üstüne gerçekten alması gereken insanlar varsa alınsın

X

XhanDros

Misafir
elmasgunes' Alıntı:
Ücretli scriptleri ücretsiz dağıtmanız, hem sizin başınızı ağrıtır, hem de satın alan kişinin.

Türkiye'de yasal olarak birşey yapılamıyor malesef..

Ama hüseyin'in dediği gibi şikayet olayı olursa başınız aprıyabilir :).

S

Sticks

Misafir
XhanDros , şikayet yerine dava açılabilir demen çok daha doğru.
Türkiye'de yasal olarak birşeyler yapan ve başarılı olan çok fazla insan var. Bana göre , misal , ben başarılı görüyorum kendimi ve yasal iş yapıyorum. Tamam lisanslı windows kullanmıyor olabilirim ama :p (microsoft'a gıcık olduğumdan yoksa kimsenin hakkını yemem :D) sitelerimde kullandığım scriptlerin veya hizmetlerin bedeli , şartları var ise hepsini mutlaka veriyorum ki gün geldiğinde başım ağrısın isteimyorum.

İnsanlarımızdan da şunu isterim ki , gün gelecek sizde başarılı bir firma olursanız (yukarda da belirttim) anlarsınız , eğer korsan kullanan yada lisans olmadan bir script kullanan site bulursanız gidin şikayet edin bunu firmaya. örneğin vbulletin yada hivemail yada ne bileyim bir script. Hiç değilse firma eğer istiyorsa hakkını arayabilsin.
Bence insanların haklarını yememek lazım ama bunu bazı .......'lere anlatmak imkansız.
Bakmayın argo yazamıyorum ama alınması gereken varsa en ağır şekilde alsın lafı.

X

XhanDros

Misafir
Bu tür insanlar önlenemez ki ?

Scripti yazanların adam gibi spy-kod koymaları lazım scripte :).

Yoksa nerde emeğe saygı ..

umut00

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler.Postatr den aldım.

S

Sticks

Misafir
umut , hayirli olsun arkadasim umarım istediğin performansı alırsın.

XhanDros - PHP Programcısı yazmışsın imzanda ama bu spy-kod olayını bi PHP scriptte görmedim ben daha önce ? Benim tek bildiğim şey script kurulduğunda sahibine mail yollamak yada databasee o kullanıcıyı eklemek. Kısacası script sahibini bilgilendirmek.
Eee bu spy-kod olayını da "PHP Programcısı" olarak bize öğretirsin umuyorum ?

Bunun dışında bakıyorum da o kadar insan korsan kullanırım şöyledir böyledir yazmış ama bakıyorum da bi Allahın kulu burda bişe yazamamış bu konu hakkında.
Her neyse terbiyesizlik yapıp da hala yok ben asar keser , korsan ile devam eder ; emeğe saygı göstermeyip , korsan yazılımı sanarım şaheser... diye geçinen arkadaşlar inşallah gün gelir de bi yere gelir (ki bu kafayla zor) , elin altında işçi olmak yerine kendi programcılık,yazılım yada web şirketi , hatta hatta tümü birlikte olan bi şirket, kurarsınız da sizin de emeğiniz çalınınca yırtarsınız ...........

konu tamam sanırım diğer başlıklardayım burayı bırakıorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.