İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çok acil pop-up yardımı

N

nothing

Misafir
arkadaşlar bir siteyle karşılıklı pop-up laşmak istiyorum fakat kodları ikimizde sayfalarımıza yerleştirdiğimizde sürekli pencereler açılıyor. yani bi diğer site bi benim site açılıyor sürekli olarak..

karşılıklı pop-up yapmak için ve birinden giden pop-up diğerinde tekrar açılmaması için ne yapmalıyız ?(yani sürekli pencereler açılmamalı) nasıl bir kod kullanmalıyız..??

çok acil yardım ederseniz sevinirim..??

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla bunu webmasterlar daha iyi bilirler de şöyle bir olay var, siteye gelen ziyaretçiye kod günde sadece 1 kez görünsün fln muhabbeti. yani session başına 1 gösterim diye ayarlanırsa popup o adama gün boyunca 1'den fazla çıkmaz popuplar, bence tek yolu bu gibi

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.turkwebmasters.net sitemizde popup kodu oluşturma diye bir bölüm var. orda her ziyaretçiye kaç günde bir çıkması popup boyutları vs. ayarlamaları yapabiliyorsunuz. gelişmiş bir pop-up scriptidir. ve çok kullanışlı bence..

kolay gelsin..

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nothing' Alıntı:
arkadaşlar bir siteyle karşılıklı pop-up laşmak istiyorum fakat kodları ikimizde sayfalarımıza yerleştirdiğimizde sürekli pencereler açılıyor. yani bi diğer site bi benim site açılıyor sürekli olarak..

karşılıklı pop-up yapmak için ve birinden giden pop-up diğerinde tekrar açılmaması için ne yapmalıyız ?(yani sürekli pencereler açılmamalı) nasıl bir kod kullanmalıyız..??

çok acil yardım ederseniz sevinirim..??

bak önce pop açarken açacağın adres ( http://www.site.com/?ref=1 )
şeklinde aç

pop açtığın yeride şöyle düzenle

if(!$ref){$ref=1;
session_register("$ref");
?> bu arayada orjinal popup kodu <?}

eğer hata verirsede sayfanın üstüne <?session_start();?> eklersin
kolay gelsin

N

nothing

Misafir
muratozcirpici; herkes sizin sitenizi tavsiye ediyor bende girdim baktım fakat oluşturduğum scriptte pop-up falan açılmıyor nedense.. belki ben yanlış yapıyorumdur dedim arkadaşıma söledim fakat o da açılmadığını söyledi.. siz bizim için bi tane yaparsanız memnun oluruz gerçekten

N

nothing

Misafir
WhiteKey' Alıntı:
bak önce pop açarken açacağın adres ( http://www.site.com/?ref=1 )
şeklinde aç

pop açtığın yeride şöyle düzenle

if(!$ref){$ref=1;
?> bu arayada orjinal popup kodu <?}

eğer hata verirsede sayfanın üstüne <?session_start();?> eklersin
kolay gelsin

yapıyorum ancak her iki şekildede hata veriyor "bedava100" agalar direk kullandığınız kod varsa işe yarıyan onu gönderirseniz çok iyi olcak valla

çıkamıycam yoksa işin içinden ben

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
if(!$ref){$ref=1;
?> bu arayada orjinal popup kodu <?}?>

al bunu kullan sonuna ?> koymamışım :p

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nothing' Alıntı:
muratozcirpici; herkes sizin sitenizi tavsiye ediyor bende girdim baktım fakat oluşturduğum scriptte pop-up falan açılmıyor nedense.. belki ben yanlış yapıyorumdur dedim arkadaşıma söledim fakat o da açılmadığını söyledi.. siz bizim için bi tane yaparsanız memnun oluruz gerçekten

msn adresiniz varsa yardımcı olayım size.. tavsiyeler için herkese çok teşekkür ettiğimi iletirsen sevinirim :)

innDirmp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0
window.open(theURL,winName,features);
}
//-->
</script>

<body onLoad="MM_openBrWindow('veya link ornek.htm','','width=245,height=430')">
</body>

asp icin .. php olurmu bilmem bak bakalim

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
innDirmp3' Alıntı:
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0
window.open(theURL,winName,features);
}
//-->
</script>

<body onLoad="MM_openBrWindow('veya link ornek.htm','','width=245,height=430')">
</body>

asp icin .. php olurmu bilmem bak bakalim

bu java kodu php veya asp ile bir ilgilisi yok

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.