Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Çok Acil Soru

emircan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
42
arkadaşlar bildiğiniz gibi blogger da bir yazıdaki etiketlerin toplamı 200 karakterden fazla olamıyor.diğerlim etiketin biri 20 harfli burdan kısaltıp 10 harfe indirsek etiket yine googleda çıkar mı yoksa olmaz mı?

Hapsher

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
Çok merak ettim 20 harflik ne etiketiymiş bu?

emircan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
42
örnek:
yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği müzikleri dinle

Alex

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
verdiğiniz link url kısaltıyor etiketle ne ilgisi var ?

e-ticaret

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
http://goo.gl/ url kısaltan bir linktir o yüzden kullanmanız bir işe yaramaz. O kadar uzun etiket yapmanıza da gerek yok. yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği müzikleri dinle etiketi yerine, yüzüklerin efendisi müzikleri , yüzük kardeşliği dinle yapabilirsiniz. Eğer siteniz iyi bir konumda ise etiketleri; yüzük, kardeşliği, müzik, dinle, efendisi yapabilirsiniz.

Hapsher

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
http://goo.gl/ url kısaltan bir linktir o yüzden kullanmanız bir işe yaramaz. O kadar uzun etiket yapmanıza da gerek yok. yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği müzikleri dinle etiketi yerine, yüzüklerin efendisi müzikleri , yüzük kardeşliği dinle yapabilirsiniz. Eğer siteniz iyi bir konumda ise etiketleri; yüzük, kardeşliği, müzik, dinle, efendisi yapabilirsiniz.
Cevap bu o kadar uzun etikete gerek yok

MFBYazilim

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
etiketlerin toplamı 200 karakterden fazla olamıyor.diğerlim etiketin biri 20 harfli burdan kısaltıp 10 harfe indirsek etiket yine googleda çıkar mı yoksa olmaz mı?

O link kısaltma aracıdır etiket değil :) o yüzden bir işe yaramaz.

emircan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
42

haklısnız link kısaltmak farklı bir şey ama şu kısmı anlamadım.
Eğer siteniz iyi bir konumda ise etiketleri; yüzük, kardeşliği, müzik, dinle, efendisi yapabilirsiniz.
site peki iyi konumda değil günlük tekili +100 3 ay önce açtım ama daha 2 haftadır ilgilenebiliyorum.
etikettede her kelime arasına virgül koymuşsunuz bunların her biri farklı etiket olmaz mı? yoksa bu etiketleri aynn yazsam birbiri arasında kombine olmuş halleride googlda çıkar mı?