İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çok acil

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar az önce bana bir mail gelmiş ne oldugunu bilmedigim için sizinle paylaşmak istedim [email protected] gutted cereme_de_guruyere.zip uzantısı jpg ne olabilir

M

malatyasporlu

Misafir
virüs testi yap bişi çıkmazsa belki trojan olabilir...

L

levocan

Misafir
Bana da bu tip mailler zaman zaman geliyor.
kimden geldiğini bilmiyorsam direk siliyorum....
Size de aynısını tavsiye ederim.

K

kerata.net

Misafir
arkadaşlar sakin olun yaw,

niye bu kadar gerildiniz hemen.

arkadaşım eğer boyutu büyük bişey değilse buraya yolla bi bakalım

W

wow_cek

Misafir
malesef açtım ama açılmadı zip lenmişti zipten çıkardım acayip garip bir dosya uzantısı jpg ama jpg nin arkasında boşluk var ondan sonra bir uzantı dada var anlamadım ama mlesef bilgisayarımda deepfreeze yüklü oldugu için kerata bilgiayarıma birşey yapamadı arkadaşlar bu arada mynet mail kısmına baglanabilen varmı şunun için soruyorum ben bu mail aldıktan sonra bir türlü hesabıma giremedim kerata yoksa benim bilgisayarıma bir şey yapamayınca mynetimi çökerti acaba bir konturol edebilirmisiniz acaba

K

kerata.net

Misafir
şu anda saat 22:48 ve mymail 'deki hata aynen şöyle

"Service Unavailable" -----kesinlikle yorumsuz------

myneti falan çöketmemiştir.
bizim mynet 'in server ları meşgulmüş.
hani mükemmel hizmet veriyorlar ya. ondan serverlar çok yorulmuş herhalde ;)

arkadaşım sana da geçmiş olsun.
arada olur böyle şeyler.
en son güncellemesi yapılmış bir anti-virüs 'ün yoksa böyle dosyaları direk sil !!!

M

malatyasporlu

Misafir
:) sana bi mail gelecek sen maili açacan senin makinede korumalı bişey olmayacak ama mail servisin çökecek :) komediya bak.. sen içini ferah tut bişey olmaz..

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hali hazırda bir anti-virus ve firewall kesinlikle kullanılması gerekir. Expert bir user olsanız bile özellikle firewall kullanmanız sizin yararınıza olacaktır.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Walla öyle her önüne gelen kerata e-mail serverını çökertse sanırım yahoo şimdiye yerle bir olmuştu.. Bulka gelen virüslerimin haddi hesabı yok :)

İyi Paylaşımlar..

W

wow_cek

Misafir
ya arkadaşlar bunlar bana iyce sıkıntı vermeye başladı ellerine ne geciyor anlamadım şimdide [email protected] diye bir mail geldi bu dosyanın capturesini aldım forma nasıl resim ekliyebilirim size göstermek istiyorum

K

kerata.net

Misafir
100 tane msg atmışsın. Daha önce hiç mi dosya göndermedin yaw ;)
Sol alt köşedeki "Cevap Yaz" butonuna bas.
Daha sonra açılan pencerede altta "Eklentileri Yönet" şeklinde bir buton var.
Onunla dosya ekleyebilirsin ...

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
webmaster arkadaşlardan belki bilmeyenler olabilir. web siteleriniz iletişim kısmına [email protected] şeklinde mail linki vermeyin.mail adresine virüs yollayan kişiler yaptıkları programla google gibi bütün dünyadaki sayfaları tarıyor ve emaillerini link şeklinde verenleri hafızaya alıyorlar. o yuzden mail adresimiz [email protected] yerine mail atmak için tıklayın demeniz daha iyi.ama en güzel ve saglıklı yol form yoludur.en azından outlook kullanmayıp normal mail atmaya calısan insanlar problem yaşamaz.bazıları durum cubugunda uzerıne gelince linkini gozuktugunu bilmiyorda o yuzden dedim: )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.