Atlaspronet.com i bende duydum kaliteli ve güvenilir bir hosting firması olduğunuda duydum kimsenin reklamını yapmıyorum bunuda söyliyim peşinen : ) diğer taratan turkticaret.net in sanırım ne olduğunuda bi kaç senedir her kez biliyor türk internetini ele geçirme hayalleri suya düştü : )
ancak bildiğim bi kaç şey var (nucleus balancing) bunuda remotemach.com dan duydum. araştırdım şahsen cisco CCNE certifikalıyım. (uluslar arası network expert) cidden nucleus balancing gibi bir sistem oluyormuş örneğin hotmail yahonun veya googl e ın 1 gb lık mail vermesi gibi bi olay sanırım bu. çünki hotmailin bilmem kaç milyon üyesi var bunun 20000 tanesine mail verirse 1 gb dan baya bi rakam ediyor. böööö lafı baya dolaştırdım
nucleus balancing (çekirdek paylaşımı - tarlalama) yani arka arkaya milyartane makinayı bağlayabiliniyor sanırım buda sonsuz anlamına geliyor. yani sistemin kapasitesi yetmiyor bi başka makina ekliosun oda doluyor bi başka makina şeklinde. ha tabi denemekte fayda var derim ahkam kesmenin bi anlamı olmaz, şimdi deneyen arkadaşlarada denemeyen arkadaşlarada ahkam kesmeyelim : ) birde bu olayı biraz araştırdım kusenin bayilik paketi alıcam filan dedi bu işe giricem dedi. kurcaladım bu sınırsız bant olayı nasıl oluyor diye. sagonet.com theplanet.com diye iki datacenter adresi buldum biri kanadadaymış biri amerikada makina konusunda çalışan firmalar bunlar onlarda unmetered band diye bi opsiyon gördüm. sanırım unmetered sınırsız anlamına geliyor. e adamın datacenterı böyle bi yerse adamda sınırsız verir ama adamların makinaları biraz pahalı galiba sınırsız band muhabbeti yüzünden. bu konuda remotemach.com da bişeye gözüm takıldı serverlarda açılan host sayısı 200 250 civarında eğer bu şekildeyse bi sorun yoktur değilse sorun osaman başlar : )
bide şey var bu adamların sitelerinde sözleşmelerde filan bişeyler yazıyor. sınırsız alanınızı sadece web uygulama dosyalarınız için kullanabilirsiniz gibisinden yani MPIII video avi iso exe gibi dosylarda bi sınırlama var gibi gözüküyor.
kusura bakmayın ukalalık olsun diye yazmadım benimde kafama takılıyordu bi kaç hususta araştırma yaptım buraya da yazdım aklımda olan düşünceleri. bide technolojik.com un FRAUD : ) [üç kağıtçı] olduğu söyleniyor uluslar arası bi kaç formda aspin.com veya hostsearch.com da gördüm.
Kolay gelsin.