İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çok kaliteli hosting isteyenler

T

Turkyurdu.org

Misafir
SINIRSIZ web hosting paketim var diyen hosting firmasi yetkilileri ile, bagli oldugum sirket avukatlari nezninde imzalanacak bir sozlesme esliginde faturalandirarak bir "1" senelegine almak istiyorum. Hizmetin kesilmesi , sozlesmenin feshi konusunda bahaneleri olmayan, kanuni bir is yaptigina inanan, ve SINIRSIZ kelimesinin bu sektorde inanan varsa hodri meydan diyorum. 1GB web alani 100 GB bw gibi terimler varken SINIRSIZ kullanmayi tercih ediyorsaniz, her maddesinin avukat nezninde noter onayli oldugu bir sozlesme dahilinde yasayalim gorelim diyorum.

H

Hakan Kocacık

Misafir
sınırsız

www.Atlaspronet.com i bende duydum kaliteli ve güvenilir bir hosting firması olduğunuda duydum kimsenin reklamını yapmıyorum bunuda söyliyim peşinen : ) diğer taratan turkticaret.net in sanırım ne olduğunuda bi kaç senedir her kez biliyor türk internetini ele geçirme hayalleri suya düştü : )

ancak bildiğim bi kaç şey var (nucleus balancing) bunuda remotemach.com dan duydum. araştırdım şahsen cisco CCNE certifikalıyım. (uluslar arası network expert) cidden nucleus balancing gibi bir sistem oluyormuş örneğin hotmail yahonun veya googl e ın 1 gb lık mail vermesi gibi bi olay sanırım bu. çünki hotmailin bilmem kaç milyon üyesi var bunun 20000 tanesine mail verirse 1 gb dan baya bi rakam ediyor. böööö lafı baya dolaştırdım:) nucleus balancing (çekirdek paylaşımı - tarlalama) yani arka arkaya milyartane makinayı bağlayabiliniyor sanırım buda sonsuz anlamına geliyor. yani sistemin kapasitesi yetmiyor bi başka makina ekliosun oda doluyor bi başka makina şeklinde. ha tabi denemekte fayda var derim ahkam kesmenin bi anlamı olmaz, şimdi deneyen arkadaşlarada denemeyen arkadaşlarada ahkam kesmeyelim : ) birde bu olayı biraz araştırdım kusenin bayilik paketi alıcam filan dedi bu işe giricem dedi. kurcaladım bu sınırsız bant olayı nasıl oluyor diye. sagonet.com theplanet.com diye iki datacenter adresi buldum biri kanadadaymış biri amerikada makina konusunda çalışan firmalar bunlar onlarda unmetered band diye bi opsiyon gördüm. sanırım unmetered sınırsız anlamına geliyor. e adamın datacenterı böyle bi yerse adamda sınırsız verir ama adamların makinaları biraz pahalı galiba sınırsız band muhabbeti yüzünden. bu konuda remotemach.com da bişeye gözüm takıldı serverlarda açılan host sayısı 200 250 civarında eğer bu şekildeyse bi sorun yoktur değilse sorun osaman başlar : )

bide şey var bu adamların sitelerinde sözleşmelerde filan bişeyler yazıyor. sınırsız alanınızı sadece web uygulama dosyalarınız için kullanabilirsiniz gibisinden yani MPIII video avi iso exe gibi dosylarda bi sınırlama var gibi gözüküyor.

kusura bakmayın ukalalık olsun diye yazmadım benimde kafama takılıyordu bi kaç hususta araştırma yaptım buraya da yazdım aklımda olan düşünceleri. bide technolojik.com un FRAUD : ) [üç kağıtçı] olduğu söyleniyor uluslar arası bi kaç formda aspin.com veya hostsearch.com da gördüm.

Kolay gelsin.

E

erotikbul

Misafir
:) Mesajını okudum. Ama bu şekilde komik reklam yapılmamalı bu forumda.

Bu arada o olaya "over-selling" diyoruz biz :)

O

onder

Misafir
Giriş Tarihi: Mar 2005

tabi canım bende öyle düşünüyorum ;)

çoluk çocuk bunlar ya :) yaptıkları yada yapmaya çalıştıkları reklama bakın eleman inandırıcı olsun diye birde kullanıcı adını isim seçmiş ;) sizden almayı düşünüyordum, almıyorum ;) çoluk çocukla işim olmaz..

Hakan Kocacık' Alıntı:
Atlaspronet.com i bende duydum kaliteli ve güvenilir bir hosting firması olduğunuda duydum kimsenin reklamını yapmıyorum bunuda söyliyim peşinen : ) diğer taratan turkticaret.net in sanırım ne olduğunuda bi kaç senedir her kez biliyor türk internetini ele geçirme hayalleri suya düştü : )

ancak bildiğim bi kaç şey var (nucleus balancing) bunuda remotemach.com dan duydum. araştırdım şahsen cisco CCNE certifikalıyım. (uluslar arası network expert) cidden nucleus balancing gibi bir sistem oluyormuş örneğin hotmail yahonun veya googl e ın 1 gb lık mail vermesi gibi bi olay sanırım bu. çünki hotmailin bilmem kaç milyon üyesi var bunun 20000 tanesine mail verirse 1 gb dan baya bi rakam ediyor. böööö lafı baya dolaştırdım:) nucleus balancing (çekirdek paylaşımı - tarlalama) yani arka arkaya milyartane makinayı bağlayabiliniyor sanırım buda sonsuz anlamına geliyor. yani sistemin kapasitesi yetmiyor bi başka makina ekliosun oda doluyor bi başka makina şeklinde. ha tabi denemekte fayda var derim ahkam kesmenin bi anlamı olmaz, şimdi deneyen arkadaşlarada denemeyen arkadaşlarada ahkam kesmeyelim : ) birde bu olayı biraz araştırdım kusenin bayilik paketi alıcam filan dedi bu işe giricem dedi. kurcaladım bu sınırsız bant olayı nasıl oluyor diye. sagonet.com theplanet.com diye iki datacenter adresi buldum biri kanadadaymış biri amerikada makina konusunda çalışan firmalar bunlar onlarda unmetered band diye bi opsiyon gördüm. sanırım unmetered sınırsız anlamına geliyor. e adamın datacenterı böyle bi yerse adamda sınırsız verir ama adamların makinaları biraz pahalı galiba sınırsız band muhabbeti yüzünden. bu konuda remotemach.com da bişeye gözüm takıldı serverlarda açılan host sayısı 200 250 civarında eğer bu şekildeyse bi sorun yoktur değilse sorun osaman başlar : )

bide şey var bu adamların sitelerinde sözleşmelerde filan bişeyler yazıyor. sınırsız alanınızı sadece web uygulama dosyalarınız için kullanabilirsiniz gibisinden yani MPIII video avi iso exe gibi dosylarda bi sınırlama var gibi gözüküyor.

kusura bakmayın ukalalık olsun diye yazmadım benimde kafama takılıyordu bi kaç hususta araştırma yaptım buraya da yazdım aklımda olan düşünceleri. bide technolojik.com un FRAUD : ) [üç kağıtçı] olduğu söyleniyor uluslar arası bi kaç formda aspin.com veya hostsearch.com da gördüm.

Kolay gelsin.

H

Hakan Kocacık

Misafir
hayda

ya abi reklam yapmak için yazmadımki sadece ne cacıksa onu yazmaya çalıştım. valla amacım reklam değildi. over selling veya bi başka şey ne kadar güvenilir bilmiyorum ama eğer dedikleri gibi bir kısıtlama yapılıyorsa ne bilim avi videolara yasak varsa ozaman sınırsız alan verilir nie verilmesinki. bi insan ne kadar php asp vs vs dosyası atabilirki serverlara :)

nesse kolay gelsin ama darıldım:)

E

erotikbul

Misafir
ya yeter ama. Sıktınız. Bu forumlarda buna bir dur denmeli, saçmalanıyor.

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer yapabiliyorsa bu adamla bir sözleşme yapmak istiyorum. Şimdi yetkilileri ile iletişime geçiyorum..

E

erotikbul

Misafir
eg-zotikbul arkadaş sen saçmalıyorsun. Zorunamı gitti biz sınırsız kullanıyoruz diyince? ohhh. Sınırsız kullanıyorum yaaaa!. Geçen ay 30 gb bw tükkettim. Bu ay şimdiden 20 gb oldu. Git gide daha çok tüketiyorum! Ama bunu kimler anlayacak?

Peki öyle olsun. Yarın öbürgün adı sanı duyulmuyor senin gibilerin. Kıvılcım misali. Ayrıca neden zoruma gitsin ki ? Sonuçta kazığı yiyen sensin.

E

erotikbul

Misafir
c4timer' Alıntı:
Eğer yapabiliyorsa bu adamla bir sözleşme yapmak istiyorum. Şimdi yetkilileri ile iletişime geçiyorum..

Bana da yap o sözleşmeden :)

Yalandan kim ölmüş ki "sınırsız"cılar ölsün. :D

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotik tamam kızma kardeş. Sadece şaka yapmak istedim. aaaaa. İstedğin hosting olsun:)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Unmetered sinirsiz demek degildir. Unmetered aylik bazda olculmeyen, saniye basina ortalama giren/cikan trafigin belli bir hiza limitlenmesi ile verilen bir servis tanimlamasidir. 1 megabit unmetered aylik bazda 320 GB trafige denk gelmektedir. Dolayisiyla 10 mbps Unmetered server alanlarin gece gunduz full port calissa yapacagi trafik 3200 GB civaridir. 3200 GB < Sonsuz/Sinirsiz.

H

Hakan Kocacık

Misafir
:)

valla gördüğümü söledim kusra bakma:) dediğin gibi olduğunu var sayalım dersem örneğin anlık 10 bit yerine adamlar 25 mbit / 100 mbit / 1 gigabitle çıkış yaptığını düşünürsekki opsiyonları arasında bunlarıda gördüm datacenterlarda. sanırım buda sonsuza yakın bi rakam ediyor. şüphesiz sonsuz diye bişey yoktur. ancak mantık çerçevesinde bir sonsuz mutlaka vardır.

şimdi şöle bi durum gördüm burda:) sonsuzu savunmak isteyen deli gibi sonsuzu savunurken sonsuzun olmadığını sav unanda deli gibi bunu savunuyor. nesse bu tartışma bitmez:) (bu film bitmes gibi oldu)

kolay gelsin

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş ben matematikçiyim. Benim için sonsuz ne kadar uzak bir kavram olsada 1,2,3 den sonra gelen 4 te sonsuzdur. Ama şöyle birşey var. Benim yapabileceğimin en fazlasını yapsam ve siteye günlük 10 000 tekil çeksem yinede aylık 120 gb bw yi veya 100 gb bw yi geçemem. Sonsuz kavramıyla başım ağrımıyor yani. Aman bw bittimi, bitmedimi derdim yok. Saygılar.

E

erotikbul

Misafir
:D :D :D
10 bin tekile 100 GB bw den mi bahsediyorsun ?!?!?

2/2.5 TB ile kurtulursan dua et. Ayrıca geldiler böyle reklam yaptılar, müşteri çekiyorlar. Çok iyi hatırlıyorum zmanında noneym vs de böyleydi. Fos çıkanların çoğu böyleydi

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
50 dolara 10 gb lık mp3 sitesi yapabileceksem sınırsızı isteyenin olsun :)
eski hostta bi problem oldu 4 gündür sitelerimin hiçbirine girilmiyor bu gidişlede 10 günü bulurmuş kaybettiğim para yine 50 dolara yakın

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotikbul' Alıntı:
:D :D :D
10 bin tekile 100 GB bw den mi bahsediyorsun ?!?!?

2/2.5 TB ile kurtulursan dua et. Ayrıca geldiler böyle reklam yaptılar, müşteri çekiyorlar. Çok iyi hatırlıyorum zmanında noneym vs de böyleydi. Fos çıkanların çoğu böyleydi

haklısın, benim 3-4 bin arası tekil var günde 95-110gb bw arası tüketiyolar şerefsizler :D

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilgi formu gönderdim bakalım ne cevap gelecek. Bana da biraz sallama geliyor ama eğer bu türde bir hizmet vereceklerse açık kaldıkları sürece çalışırım atlaspro ile. Yıllık ödeme olayı kafama takıldı.

Q

QuicK

Misafir
eg-zotikbul : Diğer mesajda verdiğin Url ye tıkladım bu konu cıktı. Bastan sona haklısın. 123Mp3 şimdi ne diyecek onu merak ediyorum :)

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
tek söz söylüyorum sınırsız kim söylüyorsa kaçın :D yoksa sonumuz hayra alamet dil

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5