İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çok kaliteli hosting isteyenler

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotikbul : Diğer mesajda verdiğin Url ye tıkladım bu konu cıktı. Bastan sona haklısın. 123Mp3 şimdi ne diyecek onu merak ediyorum
kardeş bu iş nedir biliyomusun güven işi. ben o adamlara güvendim. ben bunun dışında dah önceden 1 milyar civarı para batırdım internette. ama insan batıra batıra öğreniyor. bu arada eg-zotikbul un kendi sunucusu var ve satıyor. ve fiyatları gayet yüksek olduğu için bu konuda tartışma olmuştu. Ama herşeyde bi hayır vardır. Herkese tavsiyem hosting aldığın yere dikkat et, fatura gelmeyen firmadan kork! Daha önce kullandığım dataxiye döneceğim. Hatta kendi bilgisayarımı sunucu bile yapmayı düşünüyorum. artık kimseye güven olmuyor!

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Atlaspronet patladı sanırım 2 hostum açılmıyor canlı destek te hep offline artık

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar atlaspronet sahtekarlik yapmis olamaz cünkü simdi konustum kendisiyle windows sunuclara ek yaptiklarini söyledi.Ayrica 2-3 gündür sitelerin bazen kesilmesi ve msn'ye girememesinin nedeni sunuculara karsi yürütülen hek saldirilariymis.Su an gece saat 3.12 ben msj attim aindan cevap yolluyorlar.Güvenligi artirmak icin ugrasiyorlarmis.Bir de size karsida mahcup oldugunu söyledi

E

erotikbul

Misafir
eg-zotikbul : Diğer mesajda verdiğin Url ye tıkladım bu konu cıktı. Bastan sona haklısın. 123Mp3 şimdi ne diyecek onu merak ediyorum
:) Sonuçta olan insanlara oluyor, bence yazık da oluyor.

bu arada eg-zotikbul un kendi sunucusu var ve satıyor. ve fiyatları gayet yüksek olduğu için bu konuda tartışma olmuştu.
Beni karıştırıyor olmayasın ? Forumda Hosting ile alakalı olan açtığım konular;
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=11747
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=11944

Tartışma olduğunu hatırlamıyorum. Neyse, umarım dediğiniz gibi sahtekarlık yapmamışlardır.. (!)

R

rhifat

Misafir
arkadaşlar kanımca sınırsız kavramı biraz yanlış bir kavram ama yüksek bant genişliği olabilir 100 gb yapın ama sınırsız yapmayın :)

ama firma yetkilisinin desteği iyiyse ona sözüm yok bence bu işte en önemli olan teknik destektir

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi dakka işte burada dur atlaspronet efendi!!!! madem bu konu açıldı bende içimi dökeyim. arkadaşlar benim sitemde bu atlaspronet adlı hostingdeydi. bana onlarca söz verdi hiçbir sorun yaşamayacaksınız diye. 1 hafta kullandım. ondan sonrada kaç kere hesabımı kapattı haber vermeden.

------
2. 123mp3.com ayda 300 gb bandwidth harcadı, diğer firmalar gibi kullanım sözleşmemizi bahane edipte hostingini kapatmadık. Planlarımızın arkasında durduk.
-------

işte bu cümle sizin yalancı olduğunuzu kanıtlıyor!!!! benim sitemi kafalarına göre kapatıyordular. neymiş efendim işlemci yiyomuş bilmem bir sürü yalan dolanla insanları aldatıyorlar... arkadaşlar sakın ola ben kullandım siz aynı duruma düşmeyin.

Bide burada gelmişler kendilerine aklıyorlar.. bu konuyu açmayacaktım ama baktımki burada yalanlar diz boyu müdahele edeyim dedim.

kapatılma olayından sonra bir sürü zarar ettim. ondan sonra ayın 5-6 sıydı. adama dedimki 10 $ lık pakete 25 ytl vereyim ayın 25 ine kadar ben yeni bir sunucuya geçene kadar idare et dedim. adama parayı gönderdim 2-3 gün geçmeden siteyi kapattı yine bu sefer hesabı tamamen kapatmış.

işte böyle arkadaşlar Sakın ola bu kişiye atlaspronet in verdiği söze söylediklerine inanmayın yarı yolda kalırsınız....

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-------
6. Herkez burda çok biliyormuş gibi konuşuyor. Biz hiç bir müşterimizi mağdur etmedik. evet anlık 1000 e yakın hit alan bir universite sitesi vardı belki o yuzden sunucu zarar gördü bizde bunu göza alarak daha fazla yatırım yaptık dual xeona çevirdik windowsuda.... gene diğer firmalar gibi kıvırmadık adamların sitesini kapatmadık gene açtık...
--------

gelelim bu maddeye beni mağdur ettin!!! sitemi kpattın neden kimseyi mağdur etmedik diyorsun. yalan dolan işiniz olmuş. hayırlı işler...

sallanırda bu kadar sallanmaz 10000 hit anlık :=))) arkadaşlar heralde ben mynet veya superonline felan gibi hit alıyorum.. asıl saçmalık senin yaptığın. senin ibreler şaşmış heralde. benim makinemde günlük 10 gb ı geçmiyor trafik... ibrelerini ayarla istersen :)

bir 2.si madem bir iş yapacaksınız sınırsız ibaresini kaldırın kardeşim milleti yalanla dolanla kandırmayın.

senle en başta konuşurken söylemiştim sana sitelerimin yüksek hitli olduğunu, sorun yaşanmıyacağını söyledin. ama şimdi farklı konuşuyorsun.

işte arkadaşlar size bir belge sakın ola sınırsız ibaresine aldanmayın...

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte adam kendini kendi ağzıyla ele veriyor. kardeşim sanane ıvır zıvırdan sen yayınlamaya mecbursun. benim satın aldığım alan kadar istediğim şeyi yüklerim. sınırsız alan sınırsız band yazıyor pakette milletle dalga geçmeyin. veremeyeceğiniz hizmeti açmayın.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hoooopp dur bakayım sen kime hakeret ediyosun seviyeni koru.. burada seninle tartışıyosam seviyenler tartış fikrini söyle. yoksa o "zibidi" kelimesi başına dert açar. seviyeni koru adam gibi tartış burada.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten kim alır bundan sonra... dünyada hosting firmasımı yok, sunucumu yok. Arkadaşlar burada yazılanların hepsi yaşanmış olaylardır.

Benden tavsiye Sakın ola yanaşmayın sınırsız ibareli verilen hizmetlere....

123mp3 (bekir) arkadaşımda anladı en sonunda gerçekleri hitleri artınca onuda mağdur ettiniz tabi...

E

erotikbul

Misafir
tabi, adam da yalan söylüyor değil mi ? Sizin müşteriniz olmak dışında sizinle hiç bir bağı bulunmayan arkadaş, bir dünya savundu sizi bize karşı. SOnra sizin hakkınızda dedikleri de mağlum.

Sonunda olması gereken oldu, ne diyelim, başarılar (!)

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekleri söyleyince köşeye sıkışınca kaba kuvvet he. bana bak hostingcimisin nesin beni sinirlendirme lafını bilkde konuş gerçeklerden kaçamazsın yalancısın!!!! burada gerçekler asıl laf oyunlarını sen yapıyorsun. yalanla dolanla bu iş olmaz.... sen kimsinki beni tehtid edeceksin adresini ver diyerek. numaram kayıtlıdır ararsın konuşuruz... gerekenler yapılır... burada kabadayılık taslama burası senin kabadayılık yapacağın bir mekan değil....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5