Site adresi: www.bankowit.com + 56 Binlik Organik Facebook Profili
Site için istenen fiyat: 1.350 TL
Sitenin aylık getirisi: 600-3200 Değişiyor (Satılan Gold üyeliğe göre)
Sitenin açılış tarihi: 06 Şubat 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Spor,İddaa
Günlük hit sayısı: 70-120
Ziyaretçi kaynağı: ( Google,Facebook,)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple Satılık
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet sınırsız.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsızdır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Satış sebebim kredi kartım ve borçlarım. (Satış önceliği ilk gelen müşterinindir.)
skype ekleyebilir (alybalaban) maskot resimli olan.
veya telefonumdan ulaşabilirler.
(553) 653 31 17
Eğer bu işi bilen varsa sitenin değerinin oldukça altında olduğunu gayet iyi biliyordur çok uygun fiyat yazdım. Kredi kartı borcumun değerinde sitemi satıyorum arkadaşlar.
Gold üyelik satarak sizde rahatça gelir elde edebilirsiniz.
Extra yaptırdıklarım:
Sitenin yazılımına sadece 700 Lira civarı harcama yaptım.
Logosu extra admin panelinde özellikler;
Tüm ayarları hatasız çalışmaktadır.
Admin panelinden editör extra yaptırılmıştır. Editörlük vererek editörlerin maçlari ve kuponları düzenlemesini yaptırabilirsiniz.
Gelişmiş admin panelinden istediğiniz ayarı değiştirebilirsiniz. (fazlasıyla ücret ödenilerek yaptırıldı. Sadece bu ayarlamalar için 1 hafta yazilimciyla uğraştirarak yaptırıldı. Bu işde gider yok arkadaşlar. İşi bilen arkadaş 1 ay gibi kısa sürede aldığı fiyatı fazlasıyla kazanabilir.
Site tamamiyle satılıktır.
Full Organik 56 binlik profilinide vereceğim satışları ordan yapıyorum genelde son aldığım ödemeleri paylaşmak istiyorum. Gerçekden çok karlı neden bu fiyata satıyorsunuz diye şüpheniz olmasın fazlasıyla borcum var ilk uygun teklife siteyi komple vereceğim cok acildir o yüzden bu kadar düşük bir fiyat yazdım.
çok acildir arkadaşlar telefonum 553 653 31 17
% 100 full zararla satıyorum siteyle birlikte 56 binlik profilide veriyorum.
Arkadaşlar en son sattiğim gold üyelikleri paylaşabilirim. 1 Hafta oldu askerlik biteli borçlarım var, % 100 kâr edecek. felaket derecede kazancı yüksek toplu para olsun alan arkadaşın günde 1-2 saat ilgilenerek sadece 3-5 püf nokta ile sitenin fiyatını 10 a katlayabilir 1 ayda acildir arkadaşlar. Askeriyeye döneceğim için ilgilenemeyeceğim malesef siteyle.
Site için istenen fiyat: 1.350 TL
Sitenin aylık getirisi: 600-3200 Değişiyor (Satılan Gold üyeliğe göre)
Sitenin açılış tarihi: 06 Şubat 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Spor,İddaa
Günlük hit sayısı: 70-120
Ziyaretçi kaynağı: ( Google,Facebook,)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple Satılık
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet sınırsız.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsızdır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Satış sebebim kredi kartım ve borçlarım. (Satış önceliği ilk gelen müşterinindir.)
skype ekleyebilir (alybalaban) maskot resimli olan.
veya telefonumdan ulaşabilirler.
(553) 653 31 17
Eğer bu işi bilen varsa sitenin değerinin oldukça altında olduğunu gayet iyi biliyordur çok uygun fiyat yazdım. Kredi kartı borcumun değerinde sitemi satıyorum arkadaşlar.
Gold üyelik satarak sizde rahatça gelir elde edebilirsiniz.
Extra yaptırdıklarım:
Sitenin yazılımına sadece 700 Lira civarı harcama yaptım.
Logosu extra admin panelinde özellikler;

Tüm ayarları hatasız çalışmaktadır.
Admin panelinden editör extra yaptırılmıştır. Editörlük vererek editörlerin maçlari ve kuponları düzenlemesini yaptırabilirsiniz.
Gelişmiş admin panelinden istediğiniz ayarı değiştirebilirsiniz. (fazlasıyla ücret ödenilerek yaptırıldı. Sadece bu ayarlamalar için 1 hafta yazilimciyla uğraştirarak yaptırıldı. Bu işde gider yok arkadaşlar. İşi bilen arkadaş 1 ay gibi kısa sürede aldığı fiyatı fazlasıyla kazanabilir.
Site tamamiyle satılıktır.
Full Organik 56 binlik profilinide vereceğim satışları ordan yapıyorum genelde son aldığım ödemeleri paylaşmak istiyorum. Gerçekden çok karlı neden bu fiyata satıyorsunuz diye şüpheniz olmasın fazlasıyla borcum var ilk uygun teklife siteyi komple vereceğim cok acildir o yüzden bu kadar düşük bir fiyat yazdım.
çok acildir arkadaşlar telefonum 553 653 31 17
% 100 full zararla satıyorum siteyle birlikte 56 binlik profilide veriyorum.
Arkadaşlar en son sattiğim gold üyelikleri paylaşabilirim. 1 Hafta oldu askerlik biteli borçlarım var, % 100 kâr edecek. felaket derecede kazancı yüksek toplu para olsun alan arkadaşın günde 1-2 saat ilgilenerek sadece 3-5 püf nokta ile sitenin fiyatını 10 a katlayabilir 1 ayda acildir arkadaşlar. Askeriyeye döneceğim için ilgilenemeyeceğim malesef siteyle.