İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çok Kazandıran Yeni Adsense Alternatifi -Oxado

gedop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oxado.com

Adsense alternatif olma yolunda ilerleyen bu şirket her ülkeye ödeme yapıyor. Yanlız şuan Türkiye'den kimse reklam vermediği için türkçe içerik para kazandırmayabilir.
- Eğer yurtdışı kaynaklı ziyaretçiniz çoksa tam size göre. Üstelik tıklama başına daha fazla kazandırıyor.
- Ayrıca eğer adsense e üyeyseniz ve ara sıra çıkan beyaz fondaki para kazandırmayan hizmet reklamların dan bıktıysanız adsense den vazgeçmeden de bu reklamların yerine kolayca oxado reklamalarını koyabilirsiniz.

Ayrıca referans sistemi de mevcut. Refer olacağınız kişiden extra para kazanabiliyorsunuz. Ben aşağıda linkini verdim isteyen tıklayıp referansımı kabul edebilir.

Oxado.com

bu da normal link
www.Oxado.com

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hizmet reklamları engellenebilir reklamlardır ;)

adsense alternatifi hiç kimse olamaz bugün 10 tıklama 2,35 $.. çok bonkör bugün adsense saolsun :):)

gedop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok iyi bence bana bugun de bonkor geldi,, üye olun kenarda dursun derim. Belki ilerde lazım lur. Ben kullanmayacam zaten şuan, belki işine yarayan biri olur.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
adsense alternatifi hiç kimse olamaz

Bence ön yargı olmuş biraz googlede eskiden ufaktı ve büyüdü suanki duruma geldi neden yatırım yaptı ve emeginin karşılıgını aldı.

Artık önce beyinlerimizden google tekelleştirmekten vaz gecelim google seni sebebsiz atınca ne düşünürsün acaba.

Eger güvenli ve saglam bir firma oldugu sürece herşeyin alternatifi olur. Google banlandıgını düşün o reklam alanlarına alternatif aramazmısın az da olsa damlasın misali bir arayış içinde olursun.

Türkiyede pek alternatif yok ama yine masraflarını karşılama amaçlı bir secenekler var. Yurtdışında bu tür firma cok var kendi caplarından sanal reklamldan pay almak için çalışıyorlar.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
permission dediklerinde doğrusun ama google, mynet, superonline, ekolay bu tür büyük siteler eski oldukları için büyükler ve yanlarına şimdiye kadar hiç bir site yaklaşamadı. Anlatmak istediğim bu siteler varken internette fazla site yoktu ve böyle büyüdüler artık çok site var ve bu siteler internet aleminin tekeli artık. Gerçekler bunlar.. Google'a rakip yaparsa Bill Gates yapar ki onun içinde çalıştıklarını açıklamıştı..

gedop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
microsoftun var ben onkayıt yaptırmıştım onada cevap gelmedi daha ama test reklamlarına başladılar bildiğim kadarıyla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.