İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çok şaşırtıcı :)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi eminim ben sort code Türkiye'de yok! Bu sedo da bilmiyor hiçbirşey ya. Umarım fark ederler. Ben kabul ettim ama sanırım red etcem tekrar. Yani işlem falan yapmicam. Paypal le falan uğraşamam 400 doları %15 komisyonla exchange yaparlar ancak geriye bana ne kalacak 350 dolarmı? satmam daha iyi.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Bugün iş bankasına gidip müşteri temsilcisiyle konuştum. Sort code ingiltere için kurulan bir sistemmiş ve sadece orada kullanılıyormuş. İşin garibi sort code boş bırakılmıyor sedo da. Birisi birşeyleri yanlış biliyor ama kim. Ne yazcam abi sort code a şimdi ben sedo ya mail attım yarına anca gelir cevap.

bence aşağıdaki URL deki açıklamaya bir bak. Sort kod için şube kodu demiş. tabii ingiltere'den bahsediyor:

http://www.icep.com.tr/rehber/aupair/r23.asp

Israrla isteniyorsa demek ki şube kodu istiyorlar ver o zaman :)

saygılar..

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Refer msn e gelirmisin exchange için [email protected] bekliyorum daha önce çok yazdım bunu ekledim de seni ama ekleyemedim sanırım. Gelde konuşalım yaw :(

E

erotika

Misafir
paypal da parayı bozdurmak için yüksek para ise tanıdık birilri olması lazım ki tanıdıklık da kurtarmıyor :)..

Baya zor iş.. Benimde sedo'da ödemem olacak bu ay, bakalım ne olcak sort meselesi :D

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sort code kesin var ama şube kodu değil ve kimse bilmiyor kaç olduğunu. Paypal le ödeme almak en makulu..

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dear Alican,

Hello, you can enter your account number without the branch code, we will be able to make the payment to you just with this information. Also if you have not entered your sort code please ensure that you have put the full address of your bank and we will again be able to make a payment to you with this information. In regards to when the payment will be made to you, it will take approximately 14 working days depending on your financial institution.

Kind regards,

Branch code şube kodu demek. Attığım maila cevap olarak branch codesuz gir hesap numaranı ödeme alırsın demiş sort code yazmasanda olur demiş ama sort code boş bırakılmıyor. Amaçları ne merak etmeye başladım :)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam. sorun halloldu. Kambiyo dış hatlarda tanıdık biriyle görüştüm. Sort code a account numberın aynısını yazın. Account number a şube koduyla bitişik olarak hesap numaranızı yazın 11 hane olmak üzere ve swift code u kesinlikle doğru yazın tamamı büyük harf olmalı. Bunları yaptığınız taktirde paranız eksinl,kle hesabınıza gelecektir.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ödeme nie gelmior peki.. Kaç günde gelirmiş bankaya bu ödeme..? Onun hakkında bir bilgi var mı acaba?

O

odevturk.com

Misafir
Transfer eğer akşam 5 den sonra yapılmışsa 3 iş gününde eğer 5 den önce yapılmışsa 2 gün içinde transfer gerçekleşir.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu neye göre söylüyorsun? Sedo dan gelen mailda 15 gün yazıyordu çünkü.!

O

odevturk.com

Misafir
Çalıştım bankanın bana söylediği bu, yurt dışıyla çalışan firmalarda bu aralıkta transfer yapıyorlar zaten. Sedonun 15 gün demesi ödemenin hemen gönderilmiyor olmasından dolayı olabilir, belirli ödeme günleri olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.