İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çok sinirliyim !

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
randevum.com da üyeliğim vardı 3 aydır 40 YTL falan para var hesabımda.

Bir ay önce 30 ytl yattı diye mail geldi fakat para yatmadı mail ile bildirdim bir yanlışlık oldu dediler yarın yatar paranız dediler. yarın oldu mail attım neden yatmadı dedim ses yok, sonra bekledim gelecek ay başı mail attım geçen ayın parasını yatırırmısınız dedim. Mail geldi bu hafta paranız yatacak diye. Hafta geçti para yatmadı. Mail attım neden yatmadı diye, gelen cevap: yarın paranız yatacak dendi yarın oldu para yok.......... Mail attım blah blah gelen cevap: istatistikleriniz çok kötü bannerimizi yanlışmı yerleştirdiniz deniyor.

Bende mail attım ve "artık para istemiyorum sadece hakkım haram olsun."

HAKKIMIZI YİYENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN!

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum da başka parası kalmış arkadaş yoktur herhalde, bi sorun vardır. çözerler sende alırsın paranı...

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
komikhane' Alıntı:
randevum da başka parası kalmış arkadaş yoktur herhalde, bi sorun vardır. çözerler sende alırsın paranı...

yazdıklarımı ve bana mail gelen kısımları tam okumadın heralde. Okumadan post atıp birde sen sende iyice germe beni ya.

B

By-e

Misafir
komikhane' Alıntı:

6 ay önce 150 ytl param vardı içeride halen daha duruyor hatta ceren e hediye etmiştim :)

Daha önce ben sorum yaşadığımda buraya başlık açmıştım ve onlarca sorun yaşayan kişi vardı burada. Buradaki tepkilerden paraları ödediler ben onları aklıma dolandırıcı olarak kazıdıcım her zaman söylemişimdir onlarda çifte standart var. İlk ay %90 paranızı alırsınız ikinci ay zorlanırsınız sonra mailleriniz cevaplanmaz. Eğer sizin tepki getirecek biri olmadığınızdan emin olurlarsa ilk ayda paranızı biraz zor alırsınız, ama cevreniz varsa forumlarda sesiniz varsa çekinirler paranızı öderler.

Birde şöyle bir huyları vardır bildiğime göre: Paranızın zamanı geldiğinde illa hatırlatma yapacaksınız yoksa unutuluyor :D

hobaaaaaaaa eskiye döndük adamın 1'i neredesin :)

U

ultraturknet

Misafir
Randevum'da bir gariplik var gibi. 5 gün oldu başlayalı, kodlarını en iyi iş yapan sayfalarıma yerleştirdim, bir de extra sayfa yaptım ki, süper oldu. Bu sayfaların başka sponsorlarda günde 200 klikten az getirdiği olmamıştı.
Ama istatistiklere bakıyorum, 5 günde 68 klik, 0.54 YTL gösteriyor. Mümkün değil. Geçtim 68 kliği, aynı sürede siber'den 15 üye yaptım(kimbilir kaç tık oldu), oradan pay biçin.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1 haftamı :confused:

ya ben 3 aydır toplam kazandığım para 40 YTL bunun için onlarca mail attım paralı mail atsam o parayı çıkarırdım bunu ceren hanımada belirttim.

Benim anlamadığım şey bu hafta yatıcak, yarın yatıcam demelerine rağmen neden paranın yatmadığı.

A

..::aTi::..

Misafir
randevum.com puff koyduğum günü kaldırdım reklamlarını tıklamaları saymıyor.
sayıyor diyenlerde bilsinki %50+ si boşa gidiyor
onu görünce kaldırdım aynı yere reklam vermek istiyosanız reklam fiyatı şudur diye mail attım. dönüş yaptılar gold üye şeysinden yapalım vsvs sanki orda daha az kazıklıyoruz demeye çalışıyo :)

U

ultraturknet

Misafir
..::aTi::..' Alıntı:
randevum.com puff koyduğum günü kaldırdım reklamlarını tıklamaları saymıyor.
sayıyor diyenlerde bilsinki %50+ si boşa gidiyor
onu görünce kaldırdım aynı yere reklam vermek istiyosanız reklam fiyatı şudur diye mail attım. dönüş yaptılar gold üye şeysinden yapalım vsvs sanki orda daha az kazıklıyoruz demeye çalışıyo :)

Anlaşıldı bizim tıkların nereye gittiği.Yok mu adam gibi bir yerli sponsor..

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne Randevum.com 'u ya.

Günlük 200 limit koydum popup olarak açtım (hile :D) phpadsnew ile istatistiklere baktım giden 150 gösteriyor. Ama randevum.com 'da kaç. 20 zuhahaaa diye güldüm hemen sildim reklamlarını.

Yani normal tıklamaları dahi sayamıyor bi de hile yapıp deneyim dedim harbiden saymıyomuş.

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana hep gününde ödeme yapıyolar ama ben gold üye yaparak kazanıyorum belkide ondandır bide ben 1 seneye aşgın bu sponsorla çalışıyorum. ??? bende anlamadım valla, bu kadar insan madursa cevap yok ...............................

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bohemlife' Alıntı:
3 kez ödeme aldım. forumdan ödeme alanlarda var
bunu bana mı dedin çözemedim herhalde ödeme alacaksın havale ile adamlara para yolluyorlar çünkü yani sonuçta onların herhangi bi zararı yok..ama adamların click başına para veriyor olsalar yani zararı olsa parayı ödemez bu da çok fazla sponsor şirketinde kanıtlanmıştır google hariç :D

D

demirbiork

Misafir
randevum da ödemelerde bir sorun ile karsilasmadim.. clikc basina odeme sistemini kullaniyorum 6 defa odeme alim toplam 300ytl civarinda ve click basina odemede adamlar kesinlikle zararda değil.. 300ytl almama karsilik adamlara yaklasik 2000ytl tutarinda bi para kazandirmisim.. eger gold uye basina bir odeme alsaydim alacaim para daha fazla olucakti.. bu yusden click ile odeme sistemi adamlarin isine geliyor.. ama ne var click leri düsgün saymiyorlar.. bu da tabi dahada cok işlerine geliyor...

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çifte standart var. Demekki adamlar para kazandırmayanlara para vermiyor :) bu nasıl iş ya. Bumu yani profesyonellik ? Böyle işmi olur g.tünüze güvenmiyorsanız neden click başına para diye bir sistemde getirdiniz ? Yada üye olurken "bize para kazandırmayanlara para ödenmez!" diye birşey yazın.

..:: Amatör insanlar ::..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.