Merhaba Arkadaşlar,
Film sitesiyle ilgilenemediğimden dolayı satışa çıkarıyorum..Pagerank değeri 1 olan Film sitesinin üzerinde lisanslı wp teması bulunmakdadır lisans ücreti 50 tldir. Backlink ve Seo çalışması tarafımca yapıldı , kategorize edildi..Sitenin 2014 'ün 8'inci ayına kadar sekershell.com'dan hostingi alınmıştır.3 yıl domain register edilmiştir..
Hazır bir film sitesine konmak istiyorsanız çok güzel bir fiyat verdim kaçırmayın.. Detaylar aşşağıdaki gibidir.
3 yıllık domain : 55 tl
2 yıllık hosting : 80 tl
lisanslı tema : 50 tl
seo ,backlink : 100 tl
Toplam : 285 tl lik bir masrafı olmasına rağmen ben bu siteyi tüm herşeyi ile 175 liraya bırakıyorum.. Ciddi alıcılar pm atabilir..
Site adresi: Filmlobi.com
Sitenin aylık getirisi : Yok
Sitenin aktif olduğu süre: 3 ay
Domain başlangıç tarihi :10.07.2012
Domain bitiş süresi :10.07.2015
Site için istenen fiyat : 175 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film
Sitenin hit bilgisi : 0-50
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Hosting dahil midir değil midir: Dahildir
Banlı olduğu yerler var mıdır: Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Bütün İçerik
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahildir
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Yok
Satışın yapıldığı diğer siteler: Yok.
Film sitesiyle ilgilenemediğimden dolayı satışa çıkarıyorum..Pagerank değeri 1 olan Film sitesinin üzerinde lisanslı wp teması bulunmakdadır lisans ücreti 50 tldir. Backlink ve Seo çalışması tarafımca yapıldı , kategorize edildi..Sitenin 2014 'ün 8'inci ayına kadar sekershell.com'dan hostingi alınmıştır.3 yıl domain register edilmiştir..
Hazır bir film sitesine konmak istiyorsanız çok güzel bir fiyat verdim kaçırmayın.. Detaylar aşşağıdaki gibidir.
3 yıllık domain : 55 tl
2 yıllık hosting : 80 tl
lisanslı tema : 50 tl
seo ,backlink : 100 tl
Toplam : 285 tl lik bir masrafı olmasına rağmen ben bu siteyi tüm herşeyi ile 175 liraya bırakıyorum.. Ciddi alıcılar pm atabilir..
Site adresi: Filmlobi.com
Sitenin aylık getirisi : Yok
Sitenin aktif olduğu süre: 3 ay
Domain başlangıç tarihi :10.07.2012
Domain bitiş süresi :10.07.2015
Site için istenen fiyat : 175 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film
Sitenin hit bilgisi : 0-50
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Hosting dahil midir değil midir: Dahildir
Banlı olduğu yerler var mıdır: Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Bütün İçerik
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Dahildir
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Yok
Satışın yapıldığı diğer siteler: Yok.