İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ColorPicker ile gördüğünüz herşeyin renk kodunu hemen öğrenin!

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Merhaba arkadaşlar..

Adsense için lazım olmuştu bana arka planla adsensenin arka planını tutturamamıştım :)

Ufacık bi araştırma sonrasında çözümünün ColorPicker adlı programda olduğunu öğrendim :]

colorpicker.gif

Buraya tıklayarak kendi resmi sitesinden yükleyebilirsiniz.

Kullanımını bahsetmeme gerek yok önemli bir husus mause ile üzerinde durduğunuz yerin renk kodunu kopyalayabilmek için donduruyoruz ve bunu F2 tuşuyla yapıyoruz.

İyi forumlar..

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
gökhan ing. haber sitesinin adsense renklerini seçerken kullandım bu programı :p

OnuR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Nasıl yani anlamadım kendi sitenizin rengini bulmak içinmi kullandınız bunları?

Evet osahin aşağıdaki gibi adsense ile sitemin arka planını aynı renk yapmaya çalışıyordum. Pembe ama açık bir pembe olduğu için bulmak için bu programı kullandım. :)

renkkodu.jpg

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
colorPix tavsiye ederim ama hiç kullanmıyorum tasarımla işim olmaz :p

aybar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben yıllardır HexColor adlı programı kullanıyorum. Vazgeçilmez programımı mükemmel pratik bir program. Tavsiye ederim arkadaşlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5