İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

com.tr alan adı ile ilğili bir sorun

srsrx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadslar kaç ğündür deli oldum bi yarım edin

www.firma.com.tr böyle bi alan adı var elimde isimtescilden alınmıs ve hostuda ordan alınmıs ben bu alan adının dsn adreslerini değiştiriyorum farklı biryerden host alıyorum cünki ismi devreden sahısta host duruyor ben sadece domaini aldım ama dsn ayarlarını değiştirdiğim halde hala eski siteyi acıyor .diğer dsn adresine gitmiyor ..neden olabilir bu hatam nerde yoksa tr uzantılı alan adlarının dsn adresleride mi odtuye bildiriliyor
ilk defa basıma geldi lütfen biri birsey söylesin yoksa tırlatıcam

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dns güncellenmesi bazen uzun sürer 12-24 bekliyceksin biraz daha , sorun yok düzelir kısaca

Freeborn

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
isimtescildeki hostunu kapatabilirsen iyi olur bazen iki dns arasında saçmalıyor domainler..

srsrx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadsla host bende değil plesk panelden domain değiştirebilirmiyim
acaba bilğiniz varmı
isim tescil lanet bi host anlayısı var mail attım kaç ğündür ilğilendikleri yok bir ğün bekledim acılmadı site deli oldum
simdide kendi hostunda acılmıyor site napmam gerekli cakısma oluyor diye düşünüyorum ama bilen biri bi akıl versin ya

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.