Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
www.nic.tr den alabilrisin tabi firma olman lazım ticaret sicil kaydı filan istiyorlar yada isimsoyad.com.tr olarak alabiliyorsun, yok bende el altından almak istiyorum dersen bana geliyorsun Murat Yıkılmaz amcama söylüyoruz istedigin domaini alıyoruz
".com.tr", ".biz.tr" ve ".info.tr" için gerekli belgeler
Faaliyet alanınıza uygun olan ve aşağıdaki yer alan resmi belgelerden sadece bir tanesini göndermeniz yeterli olacaktır.
www.nic.tr den alabilrisin tabi firma olman lazım ticaret sicil kaydı filan istiyorlar yada isimsoyad.com.tr olarak alabiliyorsun, yok bende el altından almak istiyorum dersen bana geliyorsun Murat Yıkılmaz amcama söylüyoruz istedigin domaini alıyoruz
Hayır, böyle bir şey imkansız. Murat Yıkılmaz ve domainleri ile ilgili şikayetlerden sonra domainlerinin elinden alındığını biliyorum. Bu yüzden herhangi bir yasa dışı yol ile .com.tr domain alamazsınız.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.