I
internetten_para_kazanmak
Misafir
Commission-Junction.....CJ hakkında bilgisi olan var mı?
Aforizmalar' Alıntı:Cj click başına para verdiği zamanlarda birçok arkadaşımız çeklerini almışlardı. Ama daha fazla istedik istedik istedik . Sonunda suyu çıktı . Adamlar önce click başına ödemeyi kestiler. Sonra ödemeler de iptal oldu heralde. Arkadaşımın yaklaşık 200 $ 'ını HİLE gerekçesiyle gümlettiler. Ayrıca üyelikten de attılar. Sonra ne oldu bilmiyorum. Ama normalde en güvenilir ve sağlam sitedir. Tabi Amerika' da yaşıyorsan.
Aforizmalar' Alıntı:Cj'den çek alan arkadaşın nasıl aldığını merak ediyorum bu arada. Üyeliği çok mu eski bilmiyorum ama ben de TR için o defter kapandı biliyorum.
Eğer CJ'de Sign Up bölümünde Country'de TURKEY yer almıyosa nasıl Türkiye'ye ödeme alabiliyoruz ?
bedavaonline' Alıntı:Ben cj.com'a 1999 yılından beri uyeyim ve internet'teki sponsorluk olayına o zamanların en populer sponsor bulucusu sertaç keleş'in sitesini ziyaretle başladım ve cj.com'dan yaklasik 300$ aldim. 4 adet ayri hesabim vardi ve hepsini kapattilar.Son hesabim da 50$ bulunuyordu ve adamlar hesabimi kapatmadan once bu parayı da (ben istemeden) bana yolladilar.
Tüm arkadaşlardan bir ricam olacak!
Herkes şukadar para aldim bu kadar çek geldi diye yaziyor.Bir zahmet bu gelen çekleri de siteniz de yayinlasaniz da, insanlar bu sponsorlara gonul rahatlığıyla üye olsa.
Çünki, bir çok site, kendisine ödeme yapilmadiği halde refer toplayabilmek için hayali çek ve paralardan bahsediyor.
Son olarak nasıl olduda cj.com burada yazan arkadasimizin hesabini kapatmadi hayret ettim!
Sevgiyle Kalın...