Efsane sponsor.. Dolu çek almıştım .Süper lead programları vardı (ekran koruyucu yükletene 0.25 dolar vereninden ; arkadaşlık sitesinde profil doldurtunca 1 dolar verenine kadar) Ama suistimale açıktı.Türk üye alımını durdurdu bi ara (2-3 sene kadar), sonra tekrar kabul etmeye başladı.
Sevinip incelemiştim yeni üye almaya başladığını öğrenince (1 sene önce farkına varmıştım ;şu an ne alemde bilmem) ama lead ve sale den para kazanılıyordu sadece...Lead ler inanılmazdı (gerçekten kaliteli bir kitleye hitap eden sitesi olanlar inanılmaz para kazanabilir şimdi kullansa- mesela bir üniversite okul programlarını incelemek için form dolduran her ziyaretçi için 35 dolar veriyordu(uyanıklık yaparım kendim doldururum arkadasa doldurturum vs olayı imkansız -- tel onay ; sosyal güvenlik numarası vs dolu detay var )Ve tabi bu para kazandıran siteler genelde ingilizce (Türkçe zaten yok - almanca falan olanlar vardı -- almanya ingiltere şubesi falan açmıştı cj- uçak bileti firması vardı mesela satılan bilet için 5 paund veriyordu )
Hatta iyinet bile -para kazan- diye bir cj tavsiye link yayınlıyordu ( eskiler hatırlar belki
)
Neyse çok da yazmaya gerek yok , uyumadım da ..Yazım bozuluyor farkındayım kusura bakmayın
Kısaca mükemmeldi.. Ne zaman cj ile ilgili başlık görsem hala duygulanırım.Güzel firmaydı.