Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar CS serveri açıcaz onerebilceğiniz bi adres varmı server açabilmek için önerilerinizide bekliyorum. teşekkürler bu arada CS1.5 veya 1.6 açıcaz.
Arkadaşlar 1.5mi 1.6mı CS:Source mi olsun diye sormuyorum nerden açabiliriz onu soruyorum
ya arkadaşlar 1.5 veya 1.6 açııcaz , orjinal key isteyelerden diyil tabiki. ARkadaşkar derdimi anlatamadım galiba .. Diyorumki nereden açabiliriz yani bu işi yapan biyer yokmu şöyle adamgibi bi server açıcaz ya
Arkadaşlar yurt dışındanda adres yazabilirsiniz Türkiyedekiler yurt dışına göre 2 kat fazla ücret istiyor. Mesela almanyadan, pingi 120 fln oluyor 120 ping de CSyi netten oynıyanlar için en baba ping bence ( benim için öyle )
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.