İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cpanel Site resetleme

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Cpanelden yedeğini aldığım biri siteyi yükledim anca şu anda bunu silmek istiyorum. Ftp den silmek istemedim yanlış bir dosya silmek istemiyorum herşeyi en başa nasıl döndürebilirim

T

themaniac

Misafir
hocam ben tam olarak anlayamadim. simdi sen yedek aldin ve bunu baska bir hosta yukledin. simdi bu backup'imi silmek istiyorsun? bu resetlemeden kastin nedir?

T

themaniac

Misafir
hocam simdi yukledigin backup sadece public_html'in backup'i ise girersin public_html'e silersin herseyi olur biter.
eger full backup ise. database'e girip onu da silmen lazim. ayrica public_html silersin, hee birde emaillerin varsa onlari da silmen lazim.

yani backup'i tek yerden yuklersin ama silmek icin tek tek oralara gidip silmen lazim

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
FTP anadizine gir www, htttp ,yada public_html olabilir, içini boşalt.

burak933

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
şimdide böyle bir hata alıyorum yedeklediğim sitemi database i göderdim. Bu hatayı veriyor.

site

Hata:database error

T

themaniac

Misafir
hocam sen zaten herseyi sildin database'i de sildin. zaten hicbirsey cikartamayacaktir senin karsina. sen suanda sildigin yeri acmaya calisiyorsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.