İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cpanel/WHM - DirectAdmin >>> Reseller, Semi, Dedicated Hosting: $5'dan başlıyor... :)

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Önerileriniz için teşekkür ederim.

Elmasgunes.net bizim tasarım ve kodlamamızı hazırladı. Bunun dışında kendileriyle her hangi bir bağlantımız bulunmuyor.

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kredi karti ile havale ile yapilan odeme arasinda %70 fark var biraz fazla degil mi?

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet, bir fark mevcut ancak yinede tüm çözümlerimiz iyi bir fiyat politikasına sahip diye düşünüyorum.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Enis Okur' Alıntı:
Sunucularımız virtual private server teknolojili. Bunu çelişki olarak göstermeniz yalnış çünkü biz zaten alım yapılmadan önce söylüyoruz. Şu an dünya çapında en iyi vps teklifini sunduğumuzu iddia ediyorum. Yani bu, her halükarda iyi bir teklif.
biraz gecbir cevap oldu ama ozur dilerim hastam vardi. Bence en cazip teklif sizinki degil www.ev1servers.net veya www.fdcservers.net bunlarin VPS teklifleri daha cazip . isinizi karalama amacli degil yanlis anlamayin ama VPS teknolojileri profesyonel dusunen insanlar icin pekte ideal degil . gerekli aciklamalari yapmama gerek varmi bilmiyorum ama bilen biliyordur. VPS teknolojisinin + ve - leri hakkinda daha detayli bilgi isteyenler olursa benimle irtibata gecebilirler.
iyi calismalar

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
VPS teknolojisinin eksileri sağlayıcısına bağlıdır, aynı zamanda artılarıda. Dual Xeon platformuna ortalama 4 sunucu (eşit işlemci kullanım limitli) yerleştiriyoruz. 512MB bellek sağlıyor ve 1mbit hat tahsis ediyoruz. Üstelik, ServerCentral ağında, kendi IP bloklarımızda, dünya'nın en iyi veri merkezi olan Equinix'deyiz. Bunlar $69! 24/7 telefon desteği, bedava kontrol panelleri vs. vs. cabası. Ev1servers ve fdcservers'ı inceledim, kendimi sevmek gibi olmasın ancak hala en iyisi olduğu konusunda iddialıyım. Teklifin yanısıra, en iyi hizmet olduğu konusunda da iddialıyım.

VPS teknolojisine gösterilen yoğun ilgili www.webhostingtalk.com'da görebilirsiniz. VPS teknolojisi hakkında bilgiyi 7 gün 24 saat dileyen herkese bizde aktarabiliriz.

Sizede iyi çalışmalar, iyi geceler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5