Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunun panel ile alakalı oldugunu zannetmiyorum, çünkü paneller sana sadece yönetimi verir, öncelikle her iki tarafından php versiyonlarını kontrol et, aynı olmasını veya yeni koydugun yerin versiyonunun düşük olmamasını sağla.
register_globals, zend, ioncube gibi nedenler olabilir.
sunucuya ekstra php modülleri eklenmesi gerekebilir. pleskle bir ilgisi yoktur bunun. plesk sadece bir aracı.
yada en komiği scriptte eğer cpanel portum pasifse çalışma diye bir satır vardır.
ilginize çok teşekkür ederim.
aldığım hata: hiçbirşey görünmüyordu cpanele attım ve çözülü geçici bir süre için
ama dediklerinizi dikkate alacağım ve pelskte deneyeceğim durumu tekrar burada aktarırım.
çok teşekkürler
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5