İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cr server Kuracak aranior

GuzeLNet

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar bana Bir Cr server Kuracak Bir arkadas lazim. Guvenliği ile Full Kuracak Bir arkadas Ücret Neyse Verilecektir.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Merhaba Arkadaslar bana Bir Cr server Kuracak Bir arkadas lazim. Guvenliği ile Full Kuracak Bir arkadas Ücret Neyse Verilecektir.

Güvenlik derken cr ile unreal i karıştırmayalım.Cr de yapılabilecekler sınırlı benim bildiğim bi lantarın proxy koruması var.
Herşeye rağmen mirc girişlerinden saldırı yersiniz cr de yada kapatıcaksınız mirc girişlerini.

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
guzelnet msn adresini pm ile iletirsen sana yardımcı olacak 2-3 kişiye vereyim adresini..

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guzelnet ne oldu şirketimi degişcen ve orayla olan sorunu banada söylermisin

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben ve guzelnet birbiri kullanıyorduk ben devam ediyorumda guzelnet neden yer arıyor bilemiyorum

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Güvenlik derken cr ile unreal i karıştırmayalım.Cr de yapılabilecekler sınırlı benim bildiğim bi lantarın proxy koruması var.
Herşeye rağmen mirc girişlerinden saldırı yersiniz cr de yada kapatıcaksınız mirc girişlerini.

Lantarın proxy koruması proxyle ile irc'e saldırı yapıldığında, saklanacak delik ariyor korkusundan :)

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar : IRCD hosting ve Web hosting'de DOS/DDOS icin hizmetlerimiz mevcut , ayrica "CR" 'de alinabilecek guvenlik onlemleri sinirlidir Unreal ircd base 1 sistem dusunurseniz , "sohbet.net" ve turkiyenin 1 2 yerinin daha kullandigi web auth destekli sistemleri size ozel entegre edebiliriz.

Not : Hizmet verdigimiz buyuk Web yada IRCD portallar icin iletisime gecerseniz kafanizdaki soru isaretlerini kaldiracagimiza emin olabilirsiniz.

Msn/Mail iletisim : [email protected]

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ddos u nasıl önlediginizi kısaca söylermisiniz ?
Yazilimla derse bak sen eglenceye :)

Bu mesajimin ardindan ufak bir arastirma yaptim
Sorf.org / 208.98.33.88
IP Location: United States - Montana - Missoula - Sharktech Internet Services

http://www.sharktech.net/ Diyorki;
DDOS Firewalling
Full suite DDOS Protection services provided at no extra-cost to you! We understand your DDoS protection needs and we have the closest thing to the perfect protection.

Türkçesi: Ek fiyat odemeden tam ddos koruma hizmeti saglanir. Sizin ddos koruma ihtiyacinizi anliyoruz ve bizde mukemmel'e en yakin korumaya sahibiz.

sharktech'de fiyatlarda guzelmis!

abacus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar : Oncelikle alayci bir sekilde " Yazilimla derse bak sen eglenceye " gibi 1 ibare takinmanizi pek anlayamadim , hani bir soz vardir " her sakalliyi dedeniz zannetmeyin " diye malasef size bu gunluk eglence cikmayacak ;

1-Buradaki cogu insan syn flood , ping flood vb flood turlerine DDOS'der , bize gore bu tur flood saldirilari keskin iptables , ve recent kurallari ile minimuma indirilebilir , indiriyoruz.Bize gore en tehlikelisi ve yikicisi olan UDP flood'durki orta halli bir botnet 5 gbit'e kadar udp gonderebilir.

2-Sharktech , bizim calistigimiz verimerkezlerinden sadece 1 tanesi , biz ayni zamanda Staminus'un mevcut bulunan ve Turkiyede bayiligi verilmeyen 2 Turk yetkili saticisindan bir tanesiyiz , bakiniz Staminus Amerikada hangi pazara sahip 1 verimerkezi www.webhostingtalk.com 'da Staminus seklinde search ederseniz , gbit attacklara karsi protection saglayan network kalitesi butun WHT guru'larina gore olagan ustu olan 1 verimerkezidir.Bunlari biz soylemiyoruz search yapacaginizda anket sonuclari ve yorumlardir.Ayrica 300$ 'a "Secure Client" hizmetini dunyada musterilerine suna bilen tek verimerkezide Staminus'dur.Secure Client hizmeti dahilinda butun portlariniz butun attacklar icin filtre edilir , DDOS icinse 50gbit garanti vermekteyiz , secure client hizmeti alindigi taktirde , bu hizmeti denemek isteyen kisiler varsa test ip verebiliriz attack yapmalari icin.

3-Biz senelerdir gelistirdigimiz hem kendi bash scriptlerimiz , agresif iptables ve recent kurallarimiz, hemde verimerkezinin gbit turu attacklara karsi firewall korumasi ile beraber %80 botnet icin cozumler uretebiliyoruz , hic birseyin garantisi olmadigi gibi , %100 onluyoruz ve garanti veriyoruz demedik bu gune kadar.

4-Kafasinda soru isaretleri olanlar varsa sayet msn'den yada telefon ile kontak kurarlarsa bizim kim oldugumuz ve ne tur yerler barindirdigimiz hakkinda detayli bilgiler sunabilirim.

iyi calismalar.

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel açıklamalar eline sağlık.
fakat bir kaç sorum olacak sadece anlamak için soruyorum.
test ip'si verildikten sonra ne yapılabiliyor
yani 622 gig bir yüklenme ile 50gig bir karşılama nasıl sağlanabilir.
yada tutunki bu günlerce sürdü bulunduğunuz DC sizi uyarır mutlaka ama nihayetinde sorun olmazmı ?

(yazılanlar sadece örnektir polemik yaratmak için yazılmamıştır)

D

d-l-n

Misafir
Cr kurulum

webhosting de derlerya asp den kaç linux a koş. IRCD konusundada (CR) Conference room dan kaç Unreal a koş derim.Sonuç olarak bu CR nin lisans konusu var 1, 2. ise arkadasların belirtigi gibi CR deki kısıtlamalar ve/veya saldırılara engel olamama problemi var.Bu yüzden kullanmanızı tavsiye etmem.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.