İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Crossfire

Mustafa Maşa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar,

Hosting sponsoru arıyordum. Crossfire nickli arkadaşla msnden anlaştık www.sagopa.in için 1 yıllık sponsor oldu.

Neyse hosting'i açtı DNS'leri yönlendirdik. Aradan 24 saat geçmedi daha panele girmek istedim "Hesabınız admin tarafından silinmiştir" gibi ingilizce bi uyarı vardı. Site anasayfasında bi modemin admin girişi vardı. Hatadır OLUR, dedim pm attım arkadaş düzelti.

Daha sonra aradan 24 saat geçmeden arkadaş "Kendi kafasına göre" hosting'i kapattı.

Merhabalar.
Size denk gelmiş olması kötü olabilir fakat sponsorluk hizmetini durdurduk.
Yedeğinizi alın diyecem ama sitede birşeyde yok açıp bırakmıssınız öyle.

İyi Akşamlar.

Böyle bir mesaj attı.Mail'i görünce biraz sinirlendim. Bythost'ta kurulu olan düzenimi tamamen silip host'u buraya taşımıştım. Daha sonra arkadaşa şöyle bir cevap verdim ;

Byethostta düzenimizi kurmuştuk ne güzel.

Sponsorluk verdiniz buraya taşıdık. Şimdi yaptıgınıza bakın. Site 2 gün ardarda açık kalmadı ! Hep bi sorun hep bi sorun sürekli size mesaj attım.

Yapamayacagın işe niye girişiyosun kardeşim !

Arkadaşdan gelen cevap ;

03729327504280584413.jpg

Forum Kurallarının 1. Maddesine göre arkadaşın cezalandırılması gerekmektedir.

Şikayet konusu açma sebebim ise forumdaki diger arkadaşlarında görmesini istememdir. Böylece kiminle iş yapıcaklarına daha iyi karar verirler.

Not : İsmi geçen site başka bir firmayla hosting sponsorlugu konusunda anlaşmıştır.

hitmans58

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Sanki burası dingonun ahırı ağzını burnunu kırarım demiş cesarete bak ya

Crossfire

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kendi yazdıgın pm'nin SS'ini koy.

Geceden beri server'a kim saldırıyor acaba.
Sitemin index dosyasında bu kodu buldum.
<iframe src='http://safe-host.info/' width=0 height=0></iframe>
Su yüzüne çıkmaya çalışma.

Server'ın cpanel'ini çökertmiş. Girmiyor panele.
Ayrıtten siteme iframe kodu yerleştirmiş girilmiyor.
Sinirden söylenmiş bir sözdür.

Kendi yazdıgın Pm'i koy.
Ben host'u kapatmadan önce pm gönderdim. Kibarca bir şekilde belirttim.
Sonra adam ol gibi birşeyler yazdın o pm'i ss koy bakayım sen.
Sen çirkef olursan bende çirkef olurum. O Pm'i SS'le koy buraya.

Gerekli açıklamalar yapılmıstır.

Mustafa Maşa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
"Geceden beri server'a kim saldırıyor acaba."

Bu konuda benden şüpheleniyorsanız -server saldırı hakkında nokta kadar bilgim yok- yasal yollara başvurabilirsiniz.

Kendi yazdıgım PM budur, Diger PMlerin konu ile ilgisi yoktur. Eger ısrar edersen tek tek bütün pm'leri koyarım buraya !
Byethostta düzenimizi kurmuştuk ne güzel.

Sponsorluk verdiniz buraya taşıdık. Şimdi yaptıgınıza bakın. Site 2 gün ardarda açık kalmadı ! Hep bi sorun hep bi sorun sürekli size mesaj attım.

Yapamayacagın işe niye girişiyosun kardeşim !

"http://safe-host.info" Kimin sitesidir hiçbir bilgim yok. Sitenize veya serverinizede saldırıda bulunmadım. İnsanları karalamak kolay. Lütfen kanıtlarla konuşalım !

Ekleme:
Ben öyle bir pm atmadım.
Sana Söyledigim en sert söz "Yapamayacagın işe niye girişiyosun kardeşim !" oldu. Ben kimseye "adam ol" gibi birşey söylemedim.

Elinde kanıtların varsa konuş. Sen dedin diye PM'lerimi birdaha incelemedim. Öyle birşey yok olmadıda. Admin arkadaşlarda inceleyebilir. Elinde kanıtın varsa konuş. Madem "adam ol" yazdım neden raporlamadın ?

Senin beni karalamaya hakkın yok. Kendini üste çıkarmaya çalışma. Elinde kanıtların varsa koy cevap vereyim.

-----

Snoppy senin banlanan diger hesabın sanırım ?

Ayda bir üyelik mi açıyorsun ne ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.