Edit Edit Lütfen Modlar Konuyu Silebilirmi
12 Aralık 2011 #1 Q q72 0 Yasakli Uye Katılım 18 Aralık 2010 Mesajlar 1,151 Reaction score 15 Edit Edit Lütfen Modlar Konuyu Silebilirmi
12 Aralık 2011 #2 S StyLes 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 767 Reaction score 16 Konum İstanbul Biz GERÇEK KODCU 'lar buna hırsızlık deriz ? CTRL S Yada kaynağı görüntüleyerek herkes yapabilir ! Uygun Bulmuyorum.
Biz GERÇEK KODCU 'lar buna hırsızlık deriz ? CTRL S Yada kaynağı görüntüleyerek herkes yapabilir ! Uygun Bulmuyorum.
12 Aralık 2011 #3 Q q72 0 Yasakli Uye Katılım 18 Aralık 2010 Mesajlar 1,151 Reaction score 15 StyLes' Alıntı: Biz GERÇEK KODCU 'lar buna hırsızlık deriz ? CTRL S Yada kaynağı görüntüleyerek herkes yapabilir ! Uygun Bulmuyorum. Genişletmek için tıkla ... Doğru Dioyosunuz Bişey Diyemem :utan:
StyLes' Alıntı: Biz GERÇEK KODCU 'lar buna hırsızlık deriz ? CTRL S Yada kaynağı görüntüleyerek herkes yapabilir ! Uygun Bulmuyorum. Genişletmek için tıkla ... Doğru Dioyosunuz Bişey Diyemem :utan:
12 Aralık 2011 #4 S StyLes 0 İyinet Üyesi Katılım 1 Mayıs 2011 Mesajlar 767 Reaction score 16 Konum İstanbul q72' Alıntı: Doğru Dioyosunuz Bişey Diyemem :utan: Genişletmek için tıkla ... Duyarlılığınız için teşekkür ederim . Dalgınlık olabilir. Önemli olan telafisi. Uzun kodlarla uraştığım için bana olsa diye düşündüm. Teşekkürler.
q72' Alıntı: Doğru Dioyosunuz Bişey Diyemem :utan: Genişletmek için tıkla ... Duyarlılığınız için teşekkür ederim . Dalgınlık olabilir. Önemli olan telafisi. Uzun kodlarla uraştığım için bana olsa diye düşündüm. Teşekkürler.
12 Aralık 2011 #5 Q q72 0 Yasakli Uye Katılım 18 Aralık 2010 Mesajlar 1,151 Reaction score 15 StyLes' Alıntı: Duyarlılığınız için teşekkür ederim . Dalgınlık olabilir. Önemli olan telafisi. Uzun kodlarla uraştığım için bana olsa diye düşündüm. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Yeminle O Kısmı Akılıma Gelmedi Biranda Actım konuyu : ( Ama Söylediigniz İçin Cok Cok Teşekkür ederim hemen düzenledim konuyu
StyLes' Alıntı: Duyarlılığınız için teşekkür ederim . Dalgınlık olabilir. Önemli olan telafisi. Uzun kodlarla uraştığım için bana olsa diye düşündüm. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Yeminle O Kısmı Akılıma Gelmedi Biranda Actım konuyu : ( Ama Söylediigniz İçin Cok Cok Teşekkür ederim hemen düzenledim konuyu
12 Aralık 2011 #6 Z zubar 0 İyinet Üyesi Katılım 25 Eylül 2010 Mesajlar 1,182 Reaction score 23 pm istedim msn yollarmısın iş vereceğim