• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

ctracker hakkında..

DEKAN

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
ANKARA
205 Aydır Üye
phpbb için ctracker 4.1.6 modu elinde olan var mı acaba? çok aradım , birçok yabancı sitede buldum ama verdikleri linke tıklayınca G5 iniyor.

Bilgiler
Reaction score
0
225 Aydır Üye
cback411forplus152
cracker_tracker_professional_phpbb Version 3.1.1
cracker_tracker Version 3.1.3

Bunlar var. Yukardakilerden birini istersen gönderebilirim.

Alexis

0
Bilgiler
Reaction score
5
218 Aydır Üye
4 gün önce imha ettim, 5.0.3 G5 olmaz mı ? cback'e özel mesaj at çok önemli ise...

DEKAN

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
ANKARA
205 Aydır Üye
cback411forplus152
cracker_tracker_professional_phpbb Version 3.1.1
cracker_tracker Version 3.1.3

Bunlar var. Yukardakilerden birini istersen gönderebilirim.
onlar çok düşük kalır güvenlik konusunda sorun yaratabilir, çok teşekkür ederim ilgin için..

4 gün önce imha ettim, 5.0.3 G5 olmaz mı ? cback'e özel mesaj at çok önemli ise...

5. sürümde herkes sorun yaşıyor malum bende ondan dolayı kurmak istemiyorum. şu anki veritabanımı yeni premodda kullanıcam , şu an kullandığım sistemde 4.16 kurulu ondan memnunum aynı tablo üzerinden onu kullanmaya devam etmek istemiştim..

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.