![]() |
![]() |
132 tutar inşallah bende oynadımsanada güveniyorum galadre
leverkusen alırsa çok güzel olucak ya![]()
bu maçkologi çok seviyorum ya çok geyik cevaplar veriyorlar ya17321 - 31.10.2008 19:06:44
arkadaslar ben bu maca direk 2 verdimmm. süpriz oynadım. ama içiniz rahat olsun 1ciler için... 2 bitmeyecegi kesin cünkü ben oynadımmm
4. ile sondan 2. maçıFürth 1 - 1 Wehen almanya 2. ligini bu yüzden sevmiyorum iyiki oynamamışım![]()
Fürth 1 - 1 Wehen almanya 2. ligini bu yüzden sevmiyorum iyiki oynamamışım![]()
Kupon başka maçtanda yatabilirdi ama gerçekten wehen çok kötü , fürth ise baya ofansif gol pozisyonuna kolay giren bir takım. 20 ytl girmiştim kupona birde fürth e güvendiğimden yarına yanına 2 maç alıp 20 ytl daha girmiştim. 2 kuponuda yatırdı sağlık olsun. Bu hafta çok oynamayı düşünmüyorum salı gününden itibaren güzel maçlar var onları bekliyeceğim.
Selim bu gecede sen cumartesi pazar karışık olan maçları içeren bir konu açta bende 6 7 maçlık yapacağım kuponu oluşturayım. Fazla abanmayın kuponlara salıdan itibaren çok güzel maçlar var.
peep o maçkolikteki çocuk 2 verip kendinide yaktı bizide yaktı![]()
Kupon başka maçtanda yatabilirdi ama gerçekten wehen çok kötü , fürth ise baya ofansif gol pozisyonuna kolay giren bir takım. 20 ytl girmiştim kupona birde fürth e güvendiğimden yarına yanına 2 maç alıp 20 ytl daha girmiştim. 2 kuponuda yatırdı sağlık olsun. Bu hafta çok oynamayı düşünmüyorum salı gününden itibaren güzel maçlar var onları bekliyeceğim.
Selim bu gecede sen cumartesi pazar karışık olan maçları içeren bir konu açta bende 6 7 maçlık yapacağım kuponu oluşturayım. Fazla abanmayın kuponlara salıdan itibaren çok güzel maçlar var.