- Açılan Konu
- 252
yok yazamamselim61 yazarmısn 4 maç belirttiğin şekilde ? Canım çok sıkkın qumar oynuyorum başka bişe değil..
yok yazamamselim61 yazarmısn 4 maç belirttiğin şekilde ? Canım çok sıkkın qumar oynuyorum başka bişe değil..
yok yazamambu şans oyunu sonuçta, kelin ilacı olsa başına sürer stuttgart tan yatacağım bende sanırım
sus leyn zaten stuttgart tan yattım kafayı yicem , werdere oynasam o maçta yatardıselim61 sana güvenip trabzona oynadım teşekkürlerbi indim maça 1-0
![]()
Trabzon 2 maçtır kötü performans sergiliyor, bence bu maç tekrar eski haline döner
153 Büyükşehir Bld.Spor - Trabzonspor - 2
Chelsea evinde kaybetmez, bol göllü bir maç olacağı kanaatindeyim
221 Chelsea - Sunderland - üst
M.united bol bol gol atacaktır
222 Manchester Utd - Hull - üst
Arsenal bu maçı kazanacaktır karşılıklı gollerde olabilir sadece arsenalde atabilir bol gollü geçecek bir diğer maç
225 Stoke - Arsenal - üst
Bol göllü geçeceğine eminim inter bu maçı kaybetmez
265 Reggina - İnter - üst
Villerreal in bu maçı kazanacağı görüşündeyim
344 A.Bilbao - Villarreal - 2
Barcelona yükselişte ve özellikle forvetleri çok formdalar üst biteceğini düşünsemde barcelonaya yatırmak daha garanti olur
345 Malaga - Barcelona - üst(veya 2)
Valencia bu maçı kazanır 2-1 gibi bir skorla üst olabileceğini düşünüyorum
363 Valencia - Santander - üst(veya 1)
valenciadan yatar o kuponahh ahh gitti güzelim kupon![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.