Ben Durumu Tamamen Ögrenmis Sayilirim Gibi.. Bu sorun Benim Basıma Geldi Arkadaslar , Simdi Diyor Bazi Arkadaslar Hitle Alakasi Pek Yok Benim Sitem 6 Aydir Orada 6 Aydir Ayni Hostu Kullanıyorum Bu Gune Kadar Bir sorun Cikmadi, Hitim Yukselemeye Basladi Ve Trafık Sorunu Yasadim Trafik Alanım Doldu , Sordum Ne Yapmam Gerekiyor Bir Ust Pakete Gecerseniz Sorun Kalmıcak Hemen Hittim Bir Ust Pakete Gectim 1 Gun Arayla, Ve Site Tekrar Aktif Oldu 1 Hafta Gecmedi Yani 31 Aralik Gecesi Sitem Oyle Bir Hit Aldiki Yeni Yil Mesajlarindan Diye , 1900 Lere Cikti , Hitim Yukseldi Deilmi , Tahminim Hit Yukseldikce Site CPU Fazla Yemeye Basladi Hersey Bir Tarafa , Benim Zoruma Giden Tek Sey Nedir Neden Bildirlmedi Arkadasim Siten CPU Cok Tuketiyor Temanizi Degistirin Kodlariniz Bakin Neden Boyle Bir Yazı Gelmedı , Gelen Yazi Fark Etmedım Bile Siteyi Actigimda Suspende Sordugumda Direk Olarak Cevap ŞU : Siteniz Acilmamak Uzere Kapatilmistir , Yedekleriniz icin Ftp Adresi Verin , Vay Anasını Bu Ne Demek Arkadaslar , Sen Benden 6 Gun once 33 Ytl Fark Aldin CPU Hic Fark etmedınmı Hani sorun Olmucakti Ne Olduda Simdi Al git Diyorsun Simdi mi Yine TR de Bir host Kullanıyorum Hic Bir Degisklik Yok Ve Catir Catir Calisiyor Site Ne Degisti , Ben Ucretimi Geri Aldim , Onlar Musteri Kaybbeti Yapcak Bişey yok, CPU Yiyormus Bunuda En son ogrendım Ucreti Geri istedigimde