İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Daha önce banlanan sitem!

volkantipi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar daha önce .net uzantılı sitem adsense de banlandığı için, gen.tr uzantısına geçtim. Baya bir süre geçti üstünden .net olan sitedeki index'e google reklamını koydum. Şu an çıkıyor. Herhalde banlanma kalkmıştır demek oluyor değil mi bu?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
google domain banlamaz hesap banlar yanai hesabınız banlandı ise siz yenei bir hesap acıp o hesabı gen.tr devam etmişsiniz yeni hesabı net dede kullanabilirsin. Banlandıgın hesabının paneline girdiğin pc den girmediğin sürece sorun olmaz.

volkantipi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam çıkıyor. Fakat tıklama ya para vermiyor. Ne yapmam lazım? Kullanamayacakmıyım?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Reklam çıkıyor. Fakat tıklama ya para vermiyor. Ne yapmam lazım? Kullanamayacakmıyım?

tıklama ve para vermiyor diye bir şey söz konusu olamaz. banlanmış olan bir hesap yerien başka isimle acılmış bir hesap daha önceki banlanan hesabının oldugu sitelere yeni hesabı ekleyerek devam edebilirsin.

yeni hesabında panelden sadece izin verdiğim sitelerde reklam cıksın ve kazansın seceneginden belirlediğin siteleri sectin ise belirlediğin site haricinde sitelerden para kazanamssın o yüzdne tüm sitelere izin ver diyeceksink.

volkantipi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam çok sağolasın evet öyle yapmıştım. Siz söyleyince hatırladım. Tekrar teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.