aliozen' Alıntı:Çok mantıklı sorular... Ancak fikrimi paylaşmam diyenlere cevap olsun diye yazıyorum. Google bir joint venture dur. Google u iki genç adam mı kurdu sanıyorsunuz? Peki hiç private equity diye birşey veya venture capitalist diye birşey duymadınız mı? Etrafta yatırım yapmak için dolaşan bir sürü yatırımcı var kenarda köşede parası bulunan.
Ben internet sayfalarına yatırım yapmak istiyorum. İyi olduğuna inandığı bir fikri olan paylaşır. Başarılı olur olmaz. Başarılı olursa beraber zengin oluruz olamazsa benim param gider, onun zamanı. Paylaşmazsın. ona da saygı duyarım. O zman da para biriktirmeyi beklersin ki bir bakmışsın başka biri çoktan yapmış senin fikrini.
Önemli olan fikrin pazarlanır olması. Fikrin orijinalliği bir yere kadar.
Herkese saygılar. Tüm fikrini kendine saklayan "dahi"lere selamlar...
1 google kuran iki genc Dünyanın Süper Zekalarının Okuduğu Stanford Üniversitesinden mezun insanlar.
2 Finansmanını Üniversitesi Hocaları bir bankadan kredi alarak basladılar ikicisi Abd de belgesel cekecem de sana zaten heryerden + devletten buyuk bir ödenek ayarlanıyor.
3 Eğer gercekten bu kadar buyuk bir mebla butcen varsa kendine 1 tane seo tutarsın 1 ayda sana güzel bir proje hazırlar sana aylık yıllık kazancını pazar payını gösteriri yatırımını yaparsın.