Beni sevenlerde beni korusunlar.Seni sevenlerde seni Olay tam bir çıkmaza girsin.
Hakketen tebrik ediyorum sizi Enis Bey , piyasadaki ender durust ve dobra dolandiricilardan biriymissiniz, keske her dolandirici sizin kadar durust olsa.
o serverlarda sitesi olanlar ümidi kessin arkadaşlar. o serverlar gitti artık gelmeyecek. nedeni de donanım problemi falan değil. yedeklerinizi bulmaya bakın localde.
ancak umarım benim gibi dürüst dolandırıcı olurlar. en son sistemz ile yaptığım vurgunda sunucuların 3 aylık ödenmemiş bakiyesi varken, datacenter'a ödeyeceğim sözüyle 1 hafta daha açık tuttum ve müşterilerime msnden, mailden ben kaçtım diye bilgi verdim. onlarda datalarını kurtardılar. umarım dakikhostta böyle dürüst dolandırıcılığa imza atar. gerçi şuanda sistemleriniz kapalı. şuan zaten dolandırılmış bir konumdasınız. bir an önce host değiştirin. giden paranızı geri alabileceğinizi ise hiç zannetmiyorum.
Boyle bir sonuca nasil vardigini merak ettim acikcasi
dakikhostun savunuculuğunu yapmak istemem.Belliki işlerini bu aralar iyi yapmıyorlar.En azından bir açıklama yapıp insanlara neler olduğunu anlatabilirler.Ama bir anlamadığım konuda ; aynı şahısların açılan her başlık altında firmayla alay edercesine sözler yazması .. Bu gerçektende üzücü.Dakikhost son zamanlarda şikayet alsada bir çok insana uzun zaman hizmet verdi.Tabiki bu haklı çıkarmaz.Herkes para vermiş, hizmetinide karşılığınıda alacak.Ama aynı kişilerin yüklenmesi anlamsız.Bu yüklenen şahıslardan kaç tanesi dakikhost la çalışıyor ? Başka firmalarda bunu yapdığında aynı tepki gösterildimi ? Ben sadece bunu anlayamadım.Hani bildiğim kadarıyla sizler hostcuda değilsiniz, rekabet olsun. Olayı tam kavrayamadım.Aydınlatrısanız beni sevinirim.Çünkü her dakikhost şikayetinde konu dağıtan tarzdan ( alaycı ) mesajları gördükçe içimde merak oluştu.
ben sana PM atayım en iyisi.
Enes bey keşke bu adamlarda senin gibi yapsada yedeklerimizi alsak.. Enes maddi durumdan dolayı dolandırmış olabilir insaları ama hiç değilse yedeklerini vermiş ve bu yüzden bu arkadaşımız GURURLA BU FORUMDA KARŞIMIZDA DURABILIYOR.
Yalnız şunu da söyleyeyim bu kadar olaydan sonra. Dakikhost da bu olayda madur durumda. Tek suçları(yada bizim açımızdan suç gözüken kısım) olayı gerçek hatlarıyla anlatmamaları, geçiştirmeleri veya olmuş şeyi olmamış gibi göstermeleri. Oysa ki en baştan söylemiştik(hala söylüyoruz ama..), siteler 1 hafta sonra açılacak desinler(yada açılmayacak desinler) onu bekleyelim. Ama hergün yarın açılacak diyince insan sömürüsü oluyor..
bırakın dakikhost'u vakithost'u. şu forumda hosting alacak olsam Angelustan alırdım. bilmiyorum şuan halen devam ediyor mu hosting işine.