Ben 500 hatasi aldigimda, hata kaydina bakarim, htaccess silmem. Apache'nin kullandigi milyon birlesenden bir tanesi zira kendisi, geriye kalan 999bin kusurunu teker teker silmemize de luzum yok zaten, kayitta yazar ne yapilacagi.. Benim soylemek istedigim ulasamadigimiz,bilmedigimiz konu hakkinda yorum yapmak yanlistir, htaccess silinmesi veya restart atilmasi yanlistir. O kullanici o gun o htaccess'i silerse veya reboot ederse belki sorununa gecici bir cozum bulabilir ama 2 gun sonra yeniden gelecektir. Unix sistemleri birseyleri silip veya birseyleri yeniden baslatip calistirilan mekanizmalar degillerdir, yeniden baslamak icin, dosya silinmek icin yapilmamislardir, devamli calisirlar. Yeniden baslatilarak veya dosya kaldirarak hata gideren sistemler Windows sistemleridir.
Hosting saglayicisi degiliz dedicated saglayicisiyiz derken ne demek istediginizi anlayamadim. Eger dedicated'dan kastiniz dedicated sabun, dedicated deterjan veya oyle birsey degilse, hosting saglayicisi oluyorsunuz.