forumdayim.net' Alıntı:
Donanım sormakla kalmadık Konuşmadığımız Anlatmadığımız vs hiçbirşey kalmadı..Shared kaldıramadığı için dakikhost makinesine aldandık bikaç gün Sorun olmadı convertede ama golf adlı ölü bi makineye bana sorulmaksızın taşınıp sadece "sizi daha güvenli ve daha iyi bir sunucumuza aktardık IP adresiniz şu" diye mail atmalarından Sonra Gerçek ile yüzyüze kaldım.
Hiç kimseye Tavsiye etmem Diye bişey demiyorum Yanlış Anlaşılmasın Düz Html yapıp Site Açmak isteyenlerin tam İstedikleri yer Dakikhost
Saygılar.
Öncelikle merhabalar. 2 milyonluk hizmet almak isteyene de Dakikhost'un makinesi var, 200 milyonluk hizmet almak isteyene de. 2 milyona bayilik isterseniz, bazı şeylere katlanacaksınız. Eğer aynı hizmete daha kaliteli ulaşmak istiyorsanız ve bu hizmetin bedeli 20 YTL ise, 20 ytl lik makinede barınırsınız. Kısacası müşteri memnun olmak istiyorsa her zaman seçimini kendisi yapar.
Değerli bir müşterimiz dedi ki "Cihan Bey ben Almanya'dan sınırsız bw alacağım." Ben de dedim ki öyle bir imkan bizden ötürü değil, DC den ötürü var. Kendisinin cevabı "Forumda öyle yazıyor ama..." oldu. Ben de yanlış anlaşılmaları yok etmek için altına not düştüm. "AYNI ÖZELLİKLERDE 100 GB BW İLE ALMANYA LOKASYONLU SUNUCULARDAN RESELLER PAKETLERİ" diye.
Kısacası Dakikhost'un kalkıpta kimseyi kandırarak bir yere gelme gibi saçma sapan, gelip geçici düşünceleri asla yoktur ve olamaz da. Çünkü hedefimiz her zaman daha iyisini vermektir. Lütfen atalarımızın da dediği gibi, ilk olarak çuvaldızı kendinize batırınız.
Size en basit bir örnek; biz buraya bakamazken değerli müşterilerimiz bize destek verici açıklamalarda bulunmuş. Biz bu insanlara bedava mı hizmet veriyoruz? Ya da ucuz hizmet alıyorlar da siteleri açmıyor... O yüzden mi savunuyorlar? Lütfen konuştuğunuz laflara dikkat edin.
O dandirik host yazan arkadaşın bu kelimelerini de kendi seviyesine veriyorum ve kesinlikle ona açıklama bile yapmıyorum. Bu açıklamalarım, değeri hakedecek ve herhangi bir merağı ya da şikayeti olan düzgün bireyler içindir.
Ticket sistemine de gelince... Soruyorum o beyfendilere, ticketta ne sordular? Server sattığımız bazı müşterilerimiz şu yazılım nasıl kurulur diye bize soruyor. Ve bunlara cevap sadece bir kere veriliyor, 2. sinde cevap bile vermeyiz. Bu cevapta : "Biz size kurduğumuz dedicatedtaki hatalara, kesintilere ya da donanım arızalarına karşın yardımcı oluyoruz. 3. parti programları kurmak, dedicated alan müşterilerimizin sorumluluğu altındadır."
Hala kalkıpta, sunucu alıp, reseller alıp, ns nedir diye soran olursa sanırım haklı olarak lütfen forumlardan ya da gerekli kaynaklardan öğrenin demek hakkımızdır, değil mi? Ya da cevapsız bırakmak? Müşteriler bilinçli olmalıdır. Nameserverın ne olduğunu öğretmek satıcının işi değil, direk alıcının görevidir. Gazetelerde gördüğünüz kullanıcı köşesi değildir dakikhostun ticket sistemleri. Problemi olan, problemi de verdiğimiz hizmetle ilgili olan soru ya da sorunların köşesidir.
Bazı açıklamalarımı lütfen herkes alınmasın. Amacım yüzünün kızarmasından şüpheli olduğumuz insanları bir nebze susturmak ya da daha iyisini vermesini sağlamaktır.
Kısacası Dakikhost ne konuştuğunu bilmeyen birkaç kişinin rant kaynağı değildir.
Hepinize fikirlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz, her zaman daha iyisini istiyorsanız yine Dakikhost diyoruz.
Cihan KIZILGÜL
Dakikhost
MSN :
[email protected]
URL :
http://www.dakikhost.com