İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dalgalanma yaşayan var mı?

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Google'da yüksek rekabeti olan bir anahtar kelimede 7. sayfadan 17. sayfaya geriledim bugün. Dalgalanmadan haberdar olan var mı?

19 Haziran itibariyle edit!

Bahsettiğim kelimede olması gereken yere geri geldim. Bir diğer sitemin hitleri de eski sayısına kavuştu. Sanırım dalgalanmayı atlattım :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Benim hit düşüşümde başka etkenlerde var ama onun dışında gerçekten hitlerde bir düşüş mevcut 3 4 gündür

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Acaba bir yerde hata mı yaptım diye soruyordum kendime. Yazılan mesajlara göre bir çok kişiyi etkilemiş. O halde beklemek lazım sanırım. Eskiden bu kadar sık karşılaşmıyordum ya da farkına varmıyordum.

mua

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Hitimde artış ama kelimemde düşüş var. Sosyal medya kelimesinde 5.'ydim şuanda 14. olmuş. Düzelir yakında merak etmeyin.

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
En kötü beni etkiledi :'(

Bir başka sitemden bahsediyorum; bir kaç gün öncesine dek günlük 300 - 350 tekili buluyordu. Son iki gündür 50 nin altına düştü. Seni belki biraz olsun rahatlatır diye söylüyorum. Yani sorun senlik olmayabilir, daha önce açtığın konuya istinaden yazdım.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
benimde kelimelerde sorunum yok ama hitlerde çok düşüş var bir çok site gibi bakalım zaman ne gösterecek

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Bir başka sitemden bahsediyorum; bir kaç gün öncesine dek günlük 300 - 350 tekili buluyordu. Son iki gündür 50 nin altına düştü. Seni belki biraz olsun rahatlatır diye söylüyorum. Yani sorun senlik olmayabilir, daha önce açtığın konuya istinaden yazdım.

way be :hönk: normalde üzülmem gereken bir durum ama sevindim şu an :D :harika: bilgi için sağollllll :harika:

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Dalgalanma olduğundan emin değilim arkadaşlar. Dalgalanma daha büyük çapta oluyor, sitelerden biri düşerken diğerleri yükseliyor. Bu kadar büyük çaplı bir olay yok, yabancı forumlara da baktım.

Daha fazla ban, sandbox, filtre yiyenler var. Bekleyip durumu gözlemlemek gerekir.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
Dalgalanma olduğundan emin değilim arkadaşlar. Dalgalanma daha büyük çapta oluyor, sitelerden biri düşerken diğerleri yükseliyor. Bu kadar büyük çaplı bir olay yok, yabancı forumlara da baktım.

Daha fazla ban, sandbox, filtre yiyenler var. Bekleyip durumu gözlemlemek gerekir.

son bir haftadır takip ettiğim bir kelime vardı tam 8 site geriledi ve başka siteler yükseldi açıkcası şok oldum hala onun araştırmasındayım mesajda gönderdim googleye ama bakalım nolcak

kojoli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitem anahtar kelimesinde 2. sayfadaydı sonra ilk 500'de bile yoktu. Uzun bir süre böyle devam etti. Şu an yine eski yerine, 2. sıraya yükseldi. Ne oldu anlamadım ama bir problem var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5